Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandal u Grčkoj

Navijači PAOK-a ovom su skandaloznom porukom veličali Ratka Mladića!

navijači PAOK-a
Foto: Press Association/PIXSELL
18.02.2015.
u 11:18

Zagrebački Dinamo 2010. godine igrao je protiv PAOK-a u sklopu Europske lige, a tada je na tribinama bilo nekoliko srpskih zastava

Navijači PAOK-a u dobrim su odnosima s navijačima Partizana pa se često ugošćuju na tribinama i zajedno navijaju. Bilo je tako i 8. veljače na utakmici između PAOK-a i Olympiakosa kada su u Grčku stigli i "grobari".

Utakmica se igrala pred 25 tisuća gledatelja, a na tribini na kojoj su bili najžešći navijači domaće momčadi u jednom se trenutku razvio transparent podrške ratnom zločincu Ratku Mladiću. 

"Sloboda za pravoslavnog heroja Ratka Mladića", pisalo je na transparentu.

Haaški sud optužio je Ratka Mladića za genocid, zločine protiv čovječnosti, teške povrede ženevskih konvencija, kršenje zakona i običaja rata.

Podsjetimo da je zagrebački Dinamo 2010. godine igrao protiv PAOK-a u sklopu Europske lige, a tada je na tribinama bilo nekoliko srpskih zastava.

>>Bayern pokazao veliko srce i ovom gestom oduševio ratnu Ukrajinu!

Komentara 2

BE
berija
12:56 18.02.2015.

Evo zašto je u Grčkoj pobijedila Syriza. Evo zašto naši ljevičari slave Syrizu

LI
Lisabon
12:34 18.02.2015.

Sreca da je u Grckoj situacija uzasna.Nema posla,nema perspektive,nema novaca ,moraju se vratiti ogromni dugovi koje su dobili od EU,uglavnom gora situacija nego kod nas .Pa ostaje da se velica pravoslavlje i herojstvo iz nekih odratovanih dana.Vazno je i da su izabrali komuniste da im vode drzavu.Uglavnom uskoro ce im riknuti i nogomet pa slijedom toga i PAOK.A prijatelji iz Partizana su vec riknuli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije