Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPRAVLJANJE IZ MEĐUGORJA

Navijači Dinama ljutiti na Mamića, traže ostavku, ali misle da ga štiti stariji brat

Armin Durgut/PIXSELL
21.11.2020.
u 20:59

Osijeku sretno na drugoj poziciji, a Dinamu treba samo trener i bit će prvaci - smatra jedan od 'lajkača' Dinamove stranice

Razmišlja li sportski direktor smijeniti trenera?, jedan je od komentara pod službenim izvještajem na Facebook stranici GNK Dinama nakon poraza od Osijeka. "Smjenite trenera!", jedan je od komentara, a tužno je za hrvatskog prvaka što je to jedan od blažih.

- Što drugo nego čestitke bivšem treneru, a sadašnjem: daj se zapitaj Zoki moj dragi da te potajno igrači ne bojkotiraju jer ne mogu odjednom tako loše igrati - smatra jedan od komentatora. 

Naime, dok je Nenad Bjelica rušio ili barem remizirao s europskim velikanima u Ligi prvaka, a u domaćem prvenstvu dobivao praktički sve, Zoran Mamić ne pruža taj užitak navijačima domaćeg prvaka. S druge strane,bjegunac od hrvatskog pravosuđa  Zdravko Mamić, koji i dalje upravlja klubom, odmah se pozdravio s Bjelicom kada mu se nije svidjelo kako radi, a svoga mlađega brata već dugo trpi na klupi Modrih.

- Sramota, gubio je Dinamo i pod Nenadom ali je barem imao igru, a ovo sezonu igre nema, a trener ni u jednom trenutku nije kriv. Da je koji drugi već bi kofere nosio... Ali.... - piše jedan pratitelj.

- Bravo Osijek! Ja sam dinamovac i dobro je da imamo klubove koji mogu ponuditi dobru igru. Barca, Real nisu u prvenstvu baš sve pobijedili pa tako u našem prvenstvu Dinamo. Osijeku sretno na drugoj poziciji, a Dinamu treba samo trener i bit će prvaci - smatra jedan od 'lajkača' Dinamove stranice.

- Neće nam valjda smijeniti trenera? - upitao je sarkastično netko u komentaru. 

Ključne riječi

Komentara 9

OK
okolokere
00:52 22.11.2020.

Treba zaista biti naivan pa misliti da se slučajno istovremeno u reprezentaciju (SN Krušelj) gura golman bez ijedne međunarodne utakmice, da se jedan Juranović koji je prodan u Legiju iz Varšave za 400.000 eura skupa sa Škorićem iz Osijeka pretpostavlja jednom Gvardijolu koji ima ugovor od 20 milijuna eura i da se Bjelicu predstavlja kao nasljednika Zlatka Dalića. Treba zaista biti naivan pa ne vidjeti što se iza brda valja osobito prije za Dinamo jedine stvarno važne utakmice one u Klagenfurtu u četvrtak 26.11. Treba zaista biti glup pa nasjesti na mahere iz balkanskog sokaka koji uvijek istom metodom muljaju i krčme medijskim blatom lista koji više nitko ozbiljan ne kupuje pa ljudi na kiscima tiska pričaju o remintendi kao sramoti bez usporedbe.

DI
Dinamenavek
21:05 21.11.2020.

Mamić je nešto najbolje što se Dinamu deslio ikad! Činjenice! Znam teško je prihvatiti mrziteljima tu činjenicu!

DO
donyvegy
22:21 21.11.2020.

Najbolji igrač Osijeka - golman. Nažalost nema golova, ali doći će. Možda nije trebalo puštati Kulenovica, Andrica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije