Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ništa od uzvrata?

Nate Diaz: Ako se neću boriti s McGregorom, neću se boriti uopće

Nate Diaz
Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija
1/5
23.04.2016.
u 11:43

“Došao sam se boriti s McGregorom, ne zanima me borba s nekim drugim. Mislio sam da ćemo se boriti. Ja nisam ni tražio tu borbu, oni su htjeli."

Nate Diaz imao je spreman odgovor na pitanje o Conoru McGregoru na velikoj press konferenciji za UFC 200, na koju su stigli svi osim irske zvijezde, piše Fight Site.

UFC je službeno skinuo revanš McGregora i Diaza sa UFC 200 zbog Conorove nedavne objave o umirovljenju i odbijanja promotivnih aktivnosti. Nitko ne zna kako će taj sukob završiti, iako je Dana White rekao da sukoba nema, a Irac je bio glavna tema presice na koju je došao njegov protivnik Nate Diaz. Čelnik UFC-a najavio je da će Diazu naći drugog protivnika, ali nekoliko minuta kasnije Diaz mu je hladno poručio:

“Došao sam se boriti s McGregorom, ne zanima me borba s nekim drugim. Mislio sam da ćemo se boriti. Ja nisam ni tražio tu borbu, oni su htjeli. Ako do nje ne dođe, idem na odmor”, rekao je Diaz dodavši: “Ako se neću boriti s McGregorom, neću se boriti uopće”.

Na pitanje koliko mu vremena treba za pripremu ako do borbe ipak dođe, Nate je odgovorio: “Treniram za Conora na UFC 200”.

McGregor je tijekom presice komentirao sve na Twiteru, čestitao svima koji su došli i poručio kako nitko od njih nije zaradio UFC-u tolike milijune. Diaz je zbog odgovora dobio pljesak: “Conor je dobio po p….!”.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije