Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S europskih terena

Napoliju samo bod kod Intera, pobjeda Villarreala

Inter - Napoli
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
11.03.2018.
u 23:07

Marcelo Brozović je igrao svih 90 minuta, a Ivan Perišić 86 minuta kod Intera, dok je Marko Rog ušao u 89. minuti, a Hrvoje Milić ostao na klupi Napolija

U derbiju 28. kola talijanske lige u Milanu su Inter i Napoli odigrali bez golova 0-0, pa je Napoli propustio priliku opet zasjesti na čelo ljestvice. 

U vrlo siromašnoj i slaboj utakmici gledatelji su jedinu pravu priliku dočekali tek u 48. minuti kada je Škriniar udarcem glavom pogodio vratnicu. Obje momčadi igrale su kalkulantski, a Napoli je s pobjedom mogao na vrh, a Inter na četvrto mjesto.  

Inter - Napoli
1/5

Marcelo Brozović je igrao svih 90 minuta, a Ivan Perišić 86 minuta kod Intera, dok je Marko Rog ušao u 89. minuti, a Hrvoje Milić ostao na klupi Napolija. 

Juventus je ostao prvi sa 71 bodom, a Napoli je drugi sa 70 i utakmicom više. Inter je peti s 52 boda, pet više od gradskog suparnika Milana, a jedan manje od Lazija.

Nogometaši Villarreal i Athletica ubilježili su pobjede u nedjeljnim susretima 28. kola Primere. 

Villarreal je slavio s 2-0 kod Las Palmasa te je momčad s Kanara sve bliže ispadanju. Bacca (67) i Sansone (90+3pen) odveli su "Žutu podmornicu" na šesto mjesto, s bodom više od Girone, dok im petoplasirana Sevilla bježi također samo bod. 

Alen Halilović je odigrao cijeli susret za Las Palmas, koji je u zoni ispadanja, 18. s 20 bodova, četiri manje od spasa. 

Athletic je u Bilbaou slavio protiv Leganésa s 2-0 i došao na 12. mjesto, a Raul Garcia (10, 17) je bio dvostruki strijelac za Baske. 

Leganés je ostao 15. s 33 boda.   

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije