Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekinut derbi

Kaos u Grčkoj: gazda PAOK-a s pištoljem ušao na teren

Ivan Savidis
Foto: Screenshot
11.03.2018.
u 22:32

Vlasnik PAOK-a, Ivan Savidis uletio je na teren, a za pojasom je nosio pištolj. Po terenu je tražio suce i želio se s njima obračunati

Iz euforije u kaos. Još jedna utakmica grčkog prvenstva nije odigrana do kraja. Derbi 25. kola PAOK - AEK (0:0), dvije vodeće momčadi prvenstva, prekinut je u 90. minuti nakon što je Varela zabio za domaću momčad, ali sudac nije priznao pogodak zbog zaleđa. Euforija navijača PAOK-a u sekundi je splasnula, a onda su počele ružne scene na Toumba stadionu.

Vlasnik PAOK-a, Ivan Savidis uletio je na teren, a za pojasom je nosio pištolj. Po terenu je tražio suce i želio se s njima obračunati. Utakmica je prekinuta, jer su počeli neredi na tribinama i na terenu.

Kako je prekid utakmice izazvao domaćin grčki savez vjerojatno će kazniti PAOK, a gubitkom bodova mogli bi se raspršiti i njihovi snovi o naslovu.

PAOK na titulu čeka 33 godine i ove sezone došli su na prag toliko željenog trofeja. Samo što se smirila situacija nakon skandala u derbiju protiv Olympiakosa, kad je trener pirejskog kluba odglumio ozljedu nakon što su ga navijači PAOK-a pogodili rolom toaletnog papira, klub iz Soluna je u novim problemima.

Taj derbi je registriran 3:0 za Olympiakos, a PAOK je ostao bez šest bodova. Nakon žalbe vraćena su tri boda, pa se klub iz Soluna vratio u borbu za naslov.

Uoči 25. kola AEK je s utakmicom više imao 54 boda, dva više od PAOK-a i četiri više od Olympiakosa. PAOK je pobjedom protiv AEK-a ponovno mogao izbiti na prvo mjesto, te sam odlučivati o naslovu.

Komentara 3

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
22:52 11.03.2018.

Mi derbije noževima rešavamo !

HA
hazo
09:13 12.03.2018.

Sve fake. AEK ove novine su fotošopirale pištolj, nije bilo nikakvog pištolja. E vi novinari i vaše (des) informacije.

MA
Maxi73
16:16 12.03.2018.

Pa sta ima veze, sto je imao pistolj! Nije ga upotrijebio. Sve regularno:))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije