Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi intervju

Mourinho: S Abramovičem sam se dogovorio za nekoliko minuta

Mourinho (1)
Screenshot youtube
03.06.2013.
u 19:10

- Obećajem vam isto kao i 2004. godine. Uvjeren sam da zajedno možemo ostvariti puno uspjeha

Jose Mourinho danas je napokon i službeno predstavljen kao novi trener Chelseaja. U svom prvom intervjuu nakon preuzimanja londonske momčadi za Chelsea TV rekao je da je presretan što se vratio.

- Nikada u životu nisam skrivao da imam dvije velike strasti, Inter i Chelsea. Chelsea mi je važniji. Bilo je teško igrati protiv Chelseaja, ali igrao sam dvaput i nije bilo loše. Obećajem iste stvari kao i 2004. godine ali razlika je što sam sada jedan od vas rekao je Mourinho te objasnio kako se dogovorio s Abramovičem.

- Našao sam se s vlasnikom kluba i sve je bilo dogovoreno u nekoliko minuta. Postavio mi je nekoliko pitanja, ali tek reda radi. Nakon toga sam ga upitao: Šefe, želite li me natrag?\", a on mi je odgovorio protupitanjem: \"Želiš li se vratiti?\". I nakon par minuta donijeli smo odluku.

Za kraj je nešto poručio i navijačima Chelseaja:

- Obećajem vam isto kao i 2004. godine. Uvjeren sam da zajedno možemo ostvariti puno uspjeha.

>>Cruyff: Mourinho me živcira, neće više ništa značajno postići

>>Službeno je: Mourinho potpisao za Chelsea do 2017.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije