Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ĆIRO BLAŽEVIĆ

''Moja istina: Nisam kriv za odlazak Prosinečkog!''

Ćiro Blažević Robert Prosinečki
VL
04.06.2010.
u 12:20

Čak 23 godine čuvao je Ćiro Blažević istinu o odlasku Roberta Prosinečkog u Crvenu zvezdu.

Sada kaže da više ne može trpjeti podbadanja da je iz Dinama potjerao jednoga od najvećih igrača plavih, i to u Beograd!

– Uoči Robertova debija za Dinamo protiv Željezničara, kada je postigao prekrasan pogodak, s njim sam potpisao četverogodišnji ugovor! Evo vam Žutoga pa ga pitajte! To znači da sam u njemu prepoznao velikoga igrača, a to što sam rekao da ću pojesti diplomu ako on postane igrač bila je figura kojom sam ga želio motivirati.

Kako je onda Robert ipak završio u Crvenoj zvezdi?

– Tako što je tadašnji Dinamov direktor Ante Pavlović poništio taj ugovor jer nije bio pravno valjan budući da nije bio potpisan u tadašnjem podsavezu. Sve u dogovoru s Robertovim ocem Đurom. To znači da su oni već imali svoju "shemu" s Crvenom zvezdom. Eto, samo sam želio skinuti sa sebe taj teret zbog kojeg sam bio toliko izložen kritikama. Ja nisam bio kriv za Robertov odlazak!

Na kraju i o Robertovu stažu u reprezentaciji:

– Nije mi ga nametnuo Boban jer bi to bilo nemoguće! Ja sam ga pozvao u reprezentaciju i bez njega ne bismo bili treći na svijetu.

Možda bismo bili prvi da je igrao više protiv Francuza?

– On mi je to zamjerio, ali ja sam svjesno igrao bez njega iz strateških razloga i ne mislim da sam pogriješio – zaključuje Ćiro.

Komentara 13

IW
iwek
12:55 04.06.2010.

Samo teška budala može povjerovati da je BRBLJAVI Ćiro \"čak 23 godine čuvao istinu o odlasku\" Prosinečkog u C.Zvezdu. Hebi ga, u stanju je od sebe praviti budalu a sada pokušava praviti budale od nas. Eh, Ćiro pederu!

Avatar Glina74
Glina74
13:19 04.06.2010.

ČIRO jesi LAŽLJIVAC i LAJAVAC mene zanimA ŠTO TI OČEKUJEŠ SA Tvojim brbljanjen dali oščekujuš da ti netko vijeruje i ako znamo da si Ti veliki LAŽOV i BRBLJAVAC .Ti sam ne vijeruješ što BRBLJAŠ meni se čini da ti da ti imaš ALZEIME pa puno toga zaboravljaš i brbljaš neistinu . Jednoga dana budeš i tvrdio da si TI izmislio i TOPLU VODU toliko o BLAŽEVIĆU BRBLJAVCU

ML
mladac
12:43 04.06.2010.

tako, njie kriv ćiro.... ja sam kriv!!!!!!!!!!!!!! uuufffffff.f.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije