Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uskoro navršava 38

Modrić nastavlja oduševljavati u SAD-u: 'Ancelottijevom veznom redu jamči snagu, balans i ritam igre'

Copa del Rey - Semi Final - First Leg - Real Madrid v FC Barcelona
Foto: JUAN MEDINA/REUTERS
1/3
27.07.2023.
u 09:00

Pohvale su stizale i za mladog Judea Bellinghama. "Briljirao je protiv Milana, a protiv Uniteda bilo mu je dovoljno samo pet minuta da pokaže da je vrijedan počasti nošenja Zidaneove petice", pišu iz Marce

Momčad Real Madrida priprema se za novu sezonu u SAD-u, gdje su se susreli u prijateljskoj utakmici s Manchester Unitedom. Kraljevski klub je izborio pobjedu s 2:0, a Luka Modrić koji će za mjesec i pol navršiti 38 godina, bio je među najboljim igračima utakmice i stvorio četiri gol-šanse.

Marca piše o dojmljivom veznom redu na kojem radi Ancelotti. "Ancelotti je složio impresivan vezni red, koji kombinira kvalitetu, moć, snagu te odlike koje jamči Luka Modrić, a to su balans i ritam igre. Modrić, Tchouaméni, Camavinga i Bellingham, posloženi u 4-4-2 romb stvaraju za suparnika oluju od ukradenih lopti i kontri", pišu Španjolci.

GALERIJA Osijek otvorio novi stadion u utakmici protiv Slaven Belupa

Copa del Rey - Semi Final - First Leg - Real Madrid v FC Barcelona
1/12

"Čvrsti su u obrani i ubojiti u napadu. U prvom dijelu je Realova veza izmjenama igre temeljene na posjedu i dodavanjima te izravnog nogometa razbila United. Modrić i Kroos i dalje rade kao sat, dok Camavinga, Tchouaméni, Bellingham i Valverde momčadi daju ritam prikladniji Premiershipu, nego La Ligi", zaključili su.

VEZANI ČLANCI:

Pohvale su stizale i za mladog Judea Bellinghama. "Briljirao je protiv Milana, a protiv Uniteda bilo mu je dovoljno samo pet minuta da pokaže da je vrijedan počasti nošenja Zidaneove petice. Bellingham je Rudigerovo dubinsko proigravanje pretvorio u umjetničko djelo. Majstorski je loptu zaustavio ljevicom i onda zabio desnicom tako što je loptu prebacio preko Onane. Bellingham je u Real došao u velikom stilu", najavili su Španjolci.

VIDEO Modrić potpisao novi ugovor s Realom! Kapetan ostaje kako bi poveo Hrvatsku na Euru?

Komentara 3

PO
pocrn
10:17 27.07.2023.

Koji tandem kross/modric !.?, zajedno sa benzemom bili su bledunjavo smijesni proslo prvenstvo gdje ih je djecije obdaniste iz barcelone razguzilo sa dvadesetak bodova viska.

PO
pocrn
10:12 27.07.2023.

haha smijesno da marca tako pohvano pise o realovim poluzvijezdama, a jos smjesnije je da modrica uzdizu u kontextu i dobar je koliko je star ! A znamo vrlo dobro, iz prosle sezone da real niti je imao a niti ni danas ima ni glavu ni rep u svojoj igri !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije