Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FUTSAL

Mlada futsal reprezentacija u polufinalu Europskog prvenstva!

Futsal/Ilustracija
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
11.09.2019.
u 15:40

Izabranici Marinka Mavrovića u drugom poluvremenu su poveli s 2:1, a kada su Ukrajinci krenuli na 'sve ili ništa' Hrvatska postiže pogodak na prazan gol čime potvrđuje sudjelovanje u polufinalu

Nakon uvjerljivog poraza od Španjolske u prvom kolu (0:3), mladi Futsal Vatreni sa 6:0 svladali su Nizozemsku u drugom kolu skupine B na Europskom futsal prvenstvu do 19 godina.

U srijedu su u odlučujućoj utakmici slavili s 3:1 nad Ukrajinom i tako izborili polufinale turnira koji se igra u Rigi!

Izabranici Marinka Mavrovića u drugom poluvremenu su poveli s 2:1, a kada su Ukrajinci krenuli na 'sve ili ništa' Hrvatska postiže pogodak na prazan gol čime potvrđuje sudjelovanje u polufinalu. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

KB
kbr
17:00 11.09.2019.

odlično, bravo dečki!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije