Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbor

Miss sporta Hrvatske: Kako prezentirati šah na talent-showu?

Miss sporta Hrvatske
Foto: Direkcija izbora Miss sporta
1/14
06.07.2016.
u 19:28

Djevojke imaju svakodnevne probe odjeće i obuće, ali i s velikim žarom vježbaju svoj talent-show

Dolaskom Ivane Marković, plesačice iz Rijeke, kompletiralo se svih 16 finalistica izbora Miss sporta Hrvatske. A dani do finala, koji će se održati 8. srpnja u hotelu “Sport”, prolaze radno.

Djevojke imaju svakodnevne probe odjeće i obuće, ali i s velikim žarom vježbaju svoj talent-show. Riječ je o predstavljanju svog sporta u 45 sekundi koreografijom koju su same osmislile.

Kada su djevojke pitale Ivu Milu Brigljević kako će predstaviti svoj sport, šah, sa smiješkom je odgovorila da će to biti lijepo iznenađenje.

Djevojke su posebno pohvalile teretanu hotela, ali i kuhara restorana Garfield koji im za ručak i večeru sprema razne delicije, a kolači su posebna priča.

>>Finalistice hrvatskog izbora Miss Supranational Hrvatske uživaju na Pagu

Komentara 1

BA
baksi
14:00 10.07.2016.

Ko ovo sve jeb.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije