Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN MEDVEŠČAKA

Glumac: Navijači, zajedno se borimo protiv raka dojke

Medveščak
Foto: Vecernji.hr
1/5
02.11.2015.
u 15:44

Medvjedi su sinoć u Ledenoj dvorani Doma sportova sa visokih 6:2 pobijedili Slovan te tako visokom pobjedom okrunili seriju od sedam domaćih utakmica. Medvjedi niti u jednom trenutku utakmice nisu ispuštali vodstvo, a golijadu je svojim prvijencem za Medveščak otvorio Alexandre Bolduc:
 
- Igrali smo timski i organizirano i pružili smo gledateljima ono što zaslužuju. Sretan sam što sam zabio gol i tako pomogao momčadi. Suigrači su mi dodali dobar pak i morao sam iskoristiti takvu šansu. Moram nastaviti trenirati i napredovati kako bi i dalje zabijao golove i pridonosio pobjedama.
 
Budući da smo ovom pobjedom smo ušli u posljednje sate himanitarne aukcije za Medveščakove humanitarne ružičaste dresove i potpisane ružičaste pakove, za najvjernije navijače Medvjeda slijedi dugačak dan u kojem će se licitiranjem boriti za povijesne suvenire svojih najdražih igrača čiji kompletni prihod ide udruzi žena oboljelih od raka dojke „Sve za nju“ s kojom Medvjedi slične akcije provode već posljednjih nekoliko sezona. 

Spremnost navijača da sudjeluju u ovoj humanitarnoj akciji potvrđuje i činjenica da je nekoliko dresova u dosadašnjem procesu licitacije već premašilo cifru od visokih 3000 kuna, dok su cijene nekih potpisanih ružičastih pakova premašile nevjerojatnih 1000 kuna. No, iskustvo nas uči da u posljednjih 24 sata možemo očekivati najveće poraste cijena jer tada pod pritiskom vremena navijači najstrastvenije licitiraju za ove spektakularne suvenire svojih hokejskih heroja.
 
- Naši navijači su nam uvijek dodatni vjetar u leđa i mnoge pobjede bi bez njih bile nemoguće, no ovim putem ih želim sve pozvati da se uključe u licitaciju dresova i pakova te na taj način daju svoj doprinos borbi nemjerljivo važnijoj od one na ledu, borbe u kojoj su nam podrška navijača i zajedništvo s njima važniji nego ikad, a to je borba protiv raka dojke - rekao je kapetan Mike Glumac te na taj način uputio poziv navijačima i navijačicama da se zajedno s momčadi uključe u borbu protiv raka.

Svi oni koji se žele uključili u licitaciju i na taj način doprinijeti prikupljanju financijskih sredstava za borbu protiv raka dojke, imaju vremena do večeras u 20 sati kada se završava i posljednja licitacija. Licitirati se može putem interneta na www.aukcije.hr.

>> Medveščak uvjerljivom pobjedom nad Slovanom završio seriju domaćih utakmica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije