Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tevez pozvao Torresa da dođe u City

Mesut Özil na meti Spursa

'Germany\'s midfielder Mesut Oezil addresses a press conference in Appiano, near the north Italian city of Bolzano May 25, 2010. The German football team is currently taking part in a 12-day training
'JOHN MACDOUGALL'
28.07.2010.
u 23:02

Mesut Özil (21), igrač Werdera, nakon Manchester Uniteda, Chelsea i Arsenala, na listi je želja i Tottenhama. Spursi su za njega ponudili 16 milijuna eura.

Raul (33) je i službeno postao suigrač naših Ivana Rakitića i Marija Gavranovića u Schalkeu. Bivši Realov kapetan potpisao je na dvije godine.

Fernando Torres (26) dobio je savjet od Carlosa Teveza da mu se pridruži u Manchester Cityju, objasnivši da je njegov prelazak u City bila najbolja odluka koju je donio u karijeri.

Rafael Márquez (31), meksički kapetan, potpisao je ugovor s New York Red Bullsima i godišnje će zarađivati 3 milijuna dolara.

Brazilac Diego (25), Juventusov veznjak, potvrdio je da ne namjerava napustiti torinski klub, opovrgnuvši tako navode kojima ga se u posljednje vrijeme povezuje s Bayernom.

Cesc Fàbregas (23) naš je kapetan i vrlo važan igrač. Mnogo smo u njega uložili i zato smo odlučni u namjeri da ga zadržimo, još je jednom istaknuo Arsenalov menadžer Arsene Wenger.

Rafael van der Vaart (27), igrač madridskog Reala, opovrgnuo je glasine da želi otići u englesku ligu. Za Nizozemca su bili zainteresirani Liverpool i Chelsea.

Ključne riječi

Komentara 1

SA
SI aka SI
08:24 29.07.2010.

pa tko još nije na meti Spursa? Ali, bilo bi lijepo vidjeti njega i Luku zajedno u sredini terena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije