Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUŽENJE S NAVIJAČIMA

Medveščak kao Chelsea!

Robert Kristan
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/7
22.03.2010.
u 10:04

- U šoku sam, ovo nikad nisam doživio. Osjećamo se kao da smo Chelsea ili Real Madrid, rekao je predsjednik Medveščaka Gojanović dok je jučer u Ledenoj dvorani gledao kako 2000 navijača stoji u redu za autograme svojih hokejaških ljubimaca.

Ledena bajka za ovu je sezonu jučer i službeno završila. Od vjernih navijača medvjedi su se oprostili zajedničkim klizanjem i druženjem.

Trener Ted Sator bio je oduševljen velikim brojem navijača.

– U životu nisam podijelio ovoliko potpisa i ovoliko se smijao kod slikanja – rekao je američki trener.

Navijači su svojim ljubimcima sinoć podijelili i nagrade; Robert Kristan izabran je za najboljeg igrača sezone, Miroslav Brumerčik igrač je s “najvećim” srcem, a Mislav Blagus je nada sezone.

– Sretan sam zbog nagrade, no ona je mogla ići i u ruke bilo kojeg suigrača. Hvala navijačima zbog nagrade i zbog fantastične podrške tijekom cijele sezone.

Predsjednik Gojanović bio je oduševljen što su ih došli pozdraviti navijači od dvije do 82 godine.

– Na utakmice su nam dolazile cijele obitelji. Drago mi je da su djeca u našim igračima prepoznala idole.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije