Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu oduševljeni

Mediji i trener kritizirali Oršića: U Zagrebu se igra drugačiji nogomet. Očekujemo puno više

Premier League - Southampton v Aston Villa
Dylan Martinez/REUTERS
30.01.2023.
u 11:32

Oršić je u zimskom prijelaznom roku pojačao 'svece' u transferu vrijednom 5.75 milijuna eura i najavljen je kao veliko pojačanje

Hrvatski reprezentativac i bivši Dinamov as Mislav Oršić odradio je 64 minute u pobjedi njegovog Southamptona protiv Blackpoola u FA kupu (2:1). Međutim, engleski mediji i trener Nathan Jones nisu baš previše oduševljeni igrom vatrenog koji je donio Hrvatskoj broncu u Kataru sjajnim zgoditkom protiv Maroka. 

The Athleticov novinar Jacob Tanswell je njegovu igru nazvao previše predvidljivom u pokušajima da se izvuče na jaču desnu nogu. Daily Mirror je napisao kako Oršić, uz suigrača Sama Edozieja, nije baš ostavio nikakav trag na terenu.

- On posjeduje cijeli set vještina, no trebao bi napraviti više. Iako treba imati na umu da njegova karijera na Otoku traje tek dvije utakmice. Došao je iz Zagreba, gdje se igra drugačiji nogomet, gdje je sve drugačije, ali svejedno, od njega ćemo u naredno vrijeme očekivati više - rekao je nakon utakmice menadžer Jones.

Standings provided by Sofascore

 

Komentara 3

KA
kajinx
23:49 30.01.2023.

Kad trener objasni svojim "zvijezdama" da se dupli pas treba igrati i sa Oršićem, onda će biti potpuno drugačija priča.

BE
Berri
13:46 30.01.2023.

Moje je mišljenje da se u engleski nogomet puno lakše prilagođavaju ini koji su se nogometno razvili u Engleskoj. Osim Bokšića, Stanića, Eduarda, Modrića i Kovačića, nitko od naših igrača nije uspio u Engleskoj. Ne računam stopere Štimca, Bilića i Lovrena. Balaban ništa, Nikola Kalinić ništa, Nikola Vlašić ništa (u dvije prilike), Bišćan ništa, Mario Pašalić nije dobio ni priliku. Malo nogometaša da je u Engleskoj najteže uspjeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije