Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Mancinijeve mete: Ribery, Torres, Henry, Agüero, Mascherano...

Thierry Henry
Reuters
20.12.2009.
u 17:56

Londonski dnevnik Times u nedjeljnom je izdanju pobrojao nogometaše koji su na listi želja novog menadžera Manchester Cityja, Talijana Roberta Mancinija, za siječanjski prijelazni rok.

Radi se o napadačima Thierryju Henryju (10 milijuna funti) iz Barcelone, Liverpoolovu Fernandu Torresu (80 milijuna), Sergiju Agüeru iz Atletico Madrida (40 milijuna), Angelu di Mariji iz Benfice (35 milijuna) te Francku Riberyju iz Bayerna (65 milijuna eura). U zagradama su iznosi koje je City spreman ponuditi za usluge spomenutih nogometaša. Mancini, naravno, ne bi doveo sve, već neke igrače od pobrojanih.

Vezni bi red volio ojačati s Liverpoolovim Argentincem Javierom Mascheranom ili Barceloninim Bjelokošćaninom Yayom Toureom, navodi isti izvor. U posljednjem bi redu kvalitetu igre volio podići dovođenjem 29-godišnjeg stopera West Hama i engleske reprezentacije Matthewa Upsona.

Bogati arapski vlasnici kluba omogućit će Talijanu svježu financijsku injekciju za jačanje momčadi, ali dio će sredstava Mancini vjerojatno morati namiriti i prodajama. Konkretno, prvi su kandidati Kolo Toure i Craig Bellamy, koji stoje u prvom redu nezadovoljnika otkazom Marku Hughesu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije