Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MANCHESTER CITY

Mancini leti u svibnju, ako City ne završi među četiri najbolja

Roberto Mancini
Reuters
23.12.2009.
u 09:27

Talijanski nogometni strateg Roberto Mancini prošle je subote preuzeo klupu Manchester Cityja od Marka Hughesa potpisavši ugovor na tri i pol godine.

Međutim, The Sun otkriva da se u ugovoru krije i klauzula prema kojoj se strane mogu i prijevremeno rastati nakon samo šest mjeseci ukoliko momčad ne završi na prvenstvenoj ljestvici sezonu među četiri najbolja i tako izbori Ligu prvaka.

Bogati arapski vlasnici kluba utukli su na pojačanja u ljetnom prijelaznom roku oko 140 milijuna eura, te smatraju da im to ulaganje treba jamčiti uspjeh.

Prema izvorima iz Italije, Mancini tako neće preseliti cijelu svoju obitelj u Manchester do sljedeće sezone, a do tada će živjeti u unajmljenom prostoru.

Trenutno (nakon 18 kola) na ljestvici Premier lige Manchester City zauzima šesto mjesto s 29 osvojenih bodova, a četvrtoplasirana Aston Villa bježi mu šest bodova (uz utakmicu više). Na klupi “građana” Mancini će debitirati na Boxing Day 26. prosinca u domaćoj utakmici 19. kola Premier lige protiv Stokea.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije