Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
natrpan kolovoz

Mamić protiv Splita odmah u vatru gura i nekog iz pridošlog trojca!

zoran mamić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
14.08.2014.
u 13:51

Brozović je imao temperaturu i nije trenirao u srijedu, a Šimunović je također imao neke probleme

Dinamo utakmicom protiv Splita (sutra u 20.15 sati) ulazi u drugu polovicu kolovoza tijekom koje će odigrati čak pet utakmica, a trener modrih Zoran Mamić upozorava kako će njegova momčad morati biti na visokom nivou.

– Čeka nas utakmica protiv Splita u kojoj se želimo još dignuti i, naravno, upisati novu pobjedu. Također, cilj je i što bolje pripremiti se za europsku utakmicu koja nas čeka već u četvrtak – kaže trener Dinama.

Dodao je kako je Brozović imao temperaturu i nije trenirao u srijedu, a Šimunović je također imao neke probleme. Dinamo je ovaj tjedan doveo čak tri nova igrača (Henriqueza, Vukojevića i Borasa), a prve minute bi mogli upisati već u petak.

– Neki od novih igrača dobit će priliku protiv Splita – rekao je Mamić.

Naglasio je kako se Splićani znaju vrlo dobro braniti.

– To su odlično prezentirali u europskim utakmicama, a  opasni su i prema naprijed. Moramo biti jako, jako dobri da bismo dobili utakmicu protiv Splita – zaključio je.

>>Lakše je sada dovesti klinca iz EU nego iz BiH, zato smo i doveli Danija Olma

>>Latovlevici za milijun i pol eura ipak stiže u Dinamo?

Komentara 11

Avatar cluesblues
cluesblues
14:53 14.08.2014.

samo se nadam da ovi mesari nece opet nekog strgat jer sutra ce sigurno igrat na kost…

MI
mirsaanjac
15:52 14.08.2014.

Hrvatski igraci zele u inozemstvo sto ranije da si osiguraju egzistenciju. Ali to sada cine i klinci koji su jedva izisli iz juniora. Nije ih moguce zadrzati. Nema to veze sa lihvarskim ugovorima. Barem danas svatko razumije da moze uz sebe imati pravnika. Vecina tih mladih ce u inozemstvu propasti. Dosli su za sitnis i odlazit ce od jedne posudbe na drugu. Dinamo ima dobre igrace ,to jos samo treba uigrati.

VE
vetlanda22
16:05 14.08.2014.

Same gluposti, bitno je da smo protiv. Chelsea, City i drugi klubovi kupuju hrpe igrača i onda ih daju na posudbe,prodaju,pa ne pogode ni oni sa svakim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije