Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIRJAM POTERBIN

Majka Luke Dončića u Zagrebu: Dražen Petrović je bio uzor i mom sinu

Mirjam Poterbin, majka Luke Dončića
Foto: Dražen Brajdić
1/8
24.04.2019.
u 11:33

Donijela je ne samo dres svog sina Luke nego i dres nedavno umirovljenog, slavnog Nijemca Dirka Nowitzkog. Ti će dresovi biti izloženi u muzeju kao stalni postav kada dođe do planiranog širenja ovog memorijalnog centra

Mirjam Poterbin, majka najveće ovosezonske NBA igračke senzacije Luke Dončića, posjetila je Zagreb i Muzejsko-memorijalni centar Dražena Petrovića u kojem ju je srdačno dočekala Draženova majka Biserka.

Majka slovenskog košarkaškog wunderkinda nije došla praznih ruku. Štoviše, donijela je dresove dvojice igrača Dallas Mavericksa, jedne odlazeće i jedne rastuće zvijezde. Pored dresa svog sina Luke donijela je i dres, nedavno umirovljenog, slavnog Nijemca Dirka Nowitzkog. A ti će dresovi biti izloženi u Muzeju kao stalni postav kada dođe do planiranog širenja ovog memorijalnog centra smještenog uz Dvoranu Dražena Petrovića.

- Čast mi je da sam gospođi Biserki mogla predati ove dresove. Upoznale smo se u Beogradu na lanjskom Final Fouru Eurolige i odmah smo se zbližile. Pitala me da li bih mogla donijeti ove dresove, a to je bilo najmanje što sam mogla učiniti za gospođu Biserku i ovo jako lijepo muzejsko zdanje. Jako puno poštujem gospođu Biserku i sve što radi za ovaj Muzej i sjećanje na svog slavnog sina koji je mnogim dječacima bio igrački uzor pa tako i mom Luki koji je meni još kao mali pokazivao videozapise Draženovih akcija - rekla je majka buduće NBA superzvijezde.

Mirjam Poterbin, majka Luke Dončića
1/17

Ushićena je pak bila i mama Petrović koja je kazala:

- Na vidiku je proširenje muzeja pa sam sretna što ćemo sve te dresove moći lijepo izložiti. Ovo je za mene neprocjenjivo jer Nowitzki je Dražena uvijek stavljao ispred sebe govoreći da je on taj koji je otvorio put Europljanima. Luka je pak posebna priča. Gledajući ga samo na televiziji, za tog dečka sam osjetila da on živi košarku i to me posjetilo na Dražena.

>>> Pogledajte nastup hrvatske klape na NBA utakmici

Komentara 3

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
11:53 24.04.2019.

Dobra mama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije