Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEĆ JE OBEĆANO

Nepravda prema Modriću: Real mu zbog zvijezde želi ovo oduzeti

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
26.02.2018.
u 13:58

Perez je Kaneu obećao desetku koju trenutačno nosi Luka Modrić!

Predsjednik madridskog Reala Florentino Perez već je godinama poznat kao čovjek lak na novčaniku, ne štedi nikad ako ima priliku dovesti neku megazvijezdu, a španjolski portal Don Balon otkriva da je na pomolu novi veliki transfer, piše Goal.

Na Santiago Bernabeu, tako će po pisanju Španjolaca, na ljeto sletjeti Tottenhamov stroj za pogotke Harry Kane , o čemu smo već nešto pisali nedavno, ali sad su poznati još neki detalji. Madriđani bi za njegove usluge trebali platiti između 180 i 200 milijuna eura, a da se osiguraju da im ga nitko ne tome, u ugovor će navodno biti ugrađena klauzula od nevjerojatnih milijardu eura odštete za svakoga tko poželi kupiti Engleza od Reala!

Don Balon tvrdi kako je preostalo da klubovi samo utanače visinu odštete dok je Real već sve dogovorio s engleskim napadačem. I on bi u španjolskoj metropoli trebao zarađivati otprilike 23 milijuna eura godišnje.

I ne samo to, nego mu je Perez, otkrivaju Španjolci, obećao desetku koju trenutačno nosi Luka Modrić! Znači li to da hrvatski reprezentativac napušta Madrid? Ili je samo pristao ustupiti svoj broj radi "mira u kući".

Komentara 18

JO
josip
18:30 26.02.2018.

bez obzira o kome se radi, Luki ili nekom drugom, ali traziti broj kojeg nosi tvoj buduci suigrac govori o njegovom egu.... nema tu covjeka ni karaktera a tebi znaci ni igraca.

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
20:24 26.02.2018.

taj kean je teška prevara igrača...pranje love...lopata od igrača

ST
stipe123
17:44 26.02.2018.

Lijep dječko, a nadasve pošten!😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije