Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
To će ga razljutiti

Evo kako je Real Madrid odlučio izigrati Niku Kovača!

Niko Kovač
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
26.02.2018.
u 12:46

Bivši hrvatski izbornik sigurno neće biti sretan kad se to dogodi

Eintracht iz Frankfurta u ljeto 2016. godine iz madridskog je Reala doveo Omara Mascarella, defenzivnog veznjaka kojeg je platio milijun eura.

Španjolski nogometaš odlično se uklopio u njemačku momčad i već u svojoj prvoj sezoni postao jedan od stožernih igrača. Prvih pola godine u ovoj sezoni morao je propustiti zbog ozljede, a vratio se u siječnju i opet pokazao umijeće.

Dobio je pohvale njemačkih medija, kao i našeg bivšeg izbornika Nike Kovača, njegova trenera u Eintrachtu.

Niko Kovač
1/6

Jasno, dobrim igrama privukao je interes brojnih europskih klubova, ali Eintracht je nedavno jasno dao do znanja da ga nema namjeru prodati jer oko njega misle graditi igru u budućnosti.

No, onda se u cijelu priču uključio njegov bivši klub Real Madrid, koji će im te planove pokvariti.  Naime, španjolski mediji danas pišu kako je kraljevski klub u trenutku njegove prodaje u ugovor ugradio klauzulu prema kojoj ga može vratiti u bilo kojem trenutku za 3,5 milijuna eura. Kako piše As, Real će to i učiniti ovog ljeta te ga odmah preprodati.

Navodno već sad postoje klubovi koji su za njega spremni platiti između 10 i 15 milijuna eura. Real bi tako lako profitirao, a Eintracht i Niko Kovač ostali bi bez važnog igrača.

Komentara 24

DU
Deleted user
13:06 26.02.2018.

Ja ne vidim u cemu bi Real izigrao bilo koga? Ako su te clausule bile pisane u tranfernom ugovoru, u cemu je onda izigravanje? Radi se onda vise o gluposti od jedne strane nego izigravanja od druge.

KA
kajinx
14:16 26.02.2018.

...iz madridskog je Reala... Zaposlite novinare koji su bar prošli pokraj pučke skole.

KA
kapunjohan
14:10 26.02.2018.

Glupi naslov , kao mi hrvati uvijek smo na nekoj krivoj ili gubitničkoj strani , što ima Niko Kovač sa klauzulama u ugovoru i tako eto izigrati neznalicu Kovača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije