Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dinamo

Ludogorec neće mijenjati trenera ne prođe li plave

Trener Ludogorec
.
09.07.2012.
u 20:31

Igrači Dinama broje posljednje sate na pripremama u Austriji. Ostala im je još u utorak utakmica s Neftčijem, a potom će u srijedu kući.

Na prijepodnevnom treningu igrale su dvije momčadi međusobno, na dva dodira. Kako je završilo 3:3, o pobjedniku je odlučivano jedanaestercima. Najljepše je pucao Domagoj Vida, u Panenkinu stilu. Mitrović je obranio udarce Sammira i Kovačića, a Lončarić je bio uspješniji od Calella i Tonela. Pa su vratari udarcima odlučivali o pobjedniku. Lončarić je zabio Mitroviću, a onda i obranio njegov udarac.

Valjda plavi protiv Ludogoreca (18. i 25. srpnja) neće prolaz tražiti s bijele točke. U bugarskom klubu kažu da njihov trener Ivajlo Petev (proslavio 37. rođendan) ostaje ako plavi i izbace Ludogorec, no uvjereni su da mogu dalje. Više se boje hrvatskih navijača, samo su pretjerali s očekivanjima, misle da bi ih moglo doći 1000.

No bit će ih dovoljno i stotinu, budu li ratoborni i dođu li u Razgrad huligani željni nereda.

– Možda možemo preko Dinama i zbog njegovih navijača, ionako Zagrepčani imaju uvjetnu kaznu, mogu biti izbačeni iz Europe – nadaju se Bugari.

Ludogorec u srijedu ima posljednji test za Dinamo, sezonu otvara utakmicom Superkupa, igra protiv Lokomotiva iz Plovdiva. Iako je Ludogorec osvojio dvostruku krunu, igra u Superkupu protiv šeste momčadi bugarskog prvenstva.

JEFTINIJE ULAZNICE: U Maksimiru su u prodaju pustili godišnje ulaznice, cijene su im 150 i 300 kuna. Te ulaznice ne vrijede za europske utakmice

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Bekrija
Bekrija
21:17 09.07.2012.

Opet plaćenička mašinerija, kako vas nije sramota??? Unaprijed tražite opravdanja u slučaju ispadanja od ovih jadnih Bugara!

VO
vojvo
06:27 10.07.2012.

neka samo idu pa če im bugarska policija pokazati kad se naša ne usudi

KL
klubuhb1
09:35 10.07.2012.

Eto, počelo je odbrojavanje: još 9 dana do blamaže nad blamažama. Šta se može, život ide dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije