Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fantastična atmosfera

'Ludnica' u Skadru, zajedno navijaju Hrvati i Kosovari, igrači prošetali gradom

Navijači Hrvatske i Kosova u Skadru
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/8
06.10.2016.
u 15:17

Hrvatski reprezentativci svjesni su da je pred njima težak susret, posebno jer je naša izabrana vrsta oslabljena zbog mnogobrojnih ozljeda, ali vjeruju u svoju kvalitetu

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom danas je važna kvalifikacijska utakmica, u gostima igra protiv Kosova. S obzirom na to da Kosovo nema adekvatan stadion, utakmica će se igrati u albanskom Skadru.

Interes za utakmicu je golem, ulaznice su nestale za svega sat vremena (17 tisuća), a domaćin uvjerava da bi se prodalo i 40 tisuća da je stadion veći. Hrvatskim navijačima od toga je pripalo 800 ulaznica.

– Vjerujte, naši ljudi toliko vole Hrvate, znajući koliko je Hrvatska učinila za Kosovo. Atmosfera na stadionu bit će prijateljska, ali i na terenu. Hrvati su više prijatelji nego suparnici, kazao je za Večernji list nogometni menadžer Xhelil Musa. 

A to se danas i potvrdilo. U gradu vlada prijateljstvo, navijači obje reprezentacije međusobno se druže i nema nikakvih problema.

 

Iako je HNS bio u strahu od novih incidenata, zasad nikakvih problema nije bilo.

Hrvatski reprezentativci svjesni su da je pred njima težak susret, posebno jer je naša izabrana vrsta oslabljena zbog mnogobrojnih ozljeda, ali vjeruju u svoju kvalitetu. Danas su i prošetali Skadrom kako bi se malo opustili uoči ove važne, za Kosovo i povijesne utakmice. Ipak im je to prava natjecateljska "domaća" utakmica u povijesti.

Komentara 30

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
15:51 06.10.2016.

Dobro je vidjeti da se neki uvažavaju i respektiraju na Balkanu i da ne vlada samo mržnja na ovim prostorima.

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
17:44 06.10.2016.

Bravo i jednima i drugima ali bodovi trebaju da pripadnu boljima tj.Hrvatskoj 🇭🇷⚽️🇦🇱

Avatar ArbanaSS
ArbanaSS
16:33 06.10.2016.

Në pričaj gluposti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije