Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatreni u Albaniji

Kozniku: Kosovo ili Hrvatska? To je kao da me pitate volim li više mamu ili tatu

Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/11
06.10.2016.
u 08:53

– S obzirom na nedaće koje su nas snašle s tim ozljedama, moguće je da promijenimo i našu formaciju tijekom utakmice. Iako raspored nije toliko važan koliko to kako ćemo se pokazati.

Zacijelo se i izbornik naše nogometne reprezentacije Ante Čačić probudio s brigom i pitanjem – tko će mi se danas ozlijediti. U zagrebačku zračnu luku ipak je došao nasmiješen.

– Ne, nema novih ozljeda. Zbog svega toga sam oprezan i oko toga tko će igrati, imam neke ideje, no pričekat ću još malo – kazao je Čačić prije ulaska u zrakoplov za Tiranu iz koje su naši reprezentativci autobusom nastavili u Skadar u kojem se igra utakmica s Kosovom.

Reprezentacija će im pomoći

– S obzirom na nedaće koje su nas snašle s tim ozljedama, moguće je da promijenimo i našu formaciju tijekom utakmice. Iako raspored nije toliko važan koliko to kako ćemo se pokazati.

A tu može biti problema jer, osim što su ozlijeđeni Modrić, Rakitić, Pjaca i Lovren, dobar dio naših reprezentativaca ove sezone baš i ne igra.

– Vjerujem da će im ove utakmice u reprezentaciji pomoći da poprave svoj status i u klubovima, da i tamo dobiju veću minutažu. Istina je da situacija nije kao što je bila prije dva i pol mjeseca, ali vjerujem u igrače, ti nam bodovi puno znače. Atmosfera je u reprezentaciji baš dobra i veliki sam optimist koliko god je jasno da će utakmica će biti vrlo teška jer Kosovu je to prva domaća utakmica, ali momčadski smo puno jači, iskusniji i bit ćemo dobri – optimističan je Čačić.

Hrvatska je znatno jača

Jedan od tih spomenutih naših reprezentativaca koji u svom klubu nema minutažu jest i Marko Rog. Svoju zadnju klupsku utakmicu odigrao je još u Dinamu, u Napoliju svoju momčad gleda s klupe.

– Jasno je i očekivano da mi u Napoliju treba vremena za prilagodbu, moram naučiti talijanski, “pohvatati” trenerove ideje i vjerujem da ću nakon povratka s ove dvije utakmice početi igrati. Kako mi je sad u Napoliju, tako je bilo i kad sam došao u Split, pa u Dinamo, dakle nije to ništa što već nisam prošao – kazao je Rog koji dijeli izbornikov optimizam uoči Kosova i Finske bez obzira na nedaće s ozljedama.

S reprezentacijom je otputovao i Ardian Kozniku, Kosovar koji je igrao za hrvatsku reprezentaciju.

– Nemojte pitati koga više volim, Kosovo ili Hrvatsku, to je kao da me pitate volim li više mamu ili tatu. Mogu tek reći da u ovom trenutku Hrvatska ima znatno jaču, kvalitetniju reprezentaciju bez obzira na to što ima ozlijeđene važne igrače – kazao je Kozniku koji neće s vatrenima i u Finsku.

Komentara 5

Avatar zong
zong
11:23 06.10.2016.

Dajte više s tim Kosovom... nismo mi nikakva braća! Koji vam je svima, ne mogu ih očima vidjeti...

CE
centirion
03:35 07.10.2016.

Hm! Hm! Modrić,Rakitić,Pjaca i Lovren ne igraju radi povreda! Juventus javlja da Pjaca nije ozlijeđen, a Ćaćic najavio ostavku na mjesto izbornika nakon utakmice sa Kosovom! Zar to ne izgleda malo kao bojkot igrača!

Avatar fenixem
fenixem
10:11 06.10.2016.

Radujem se ovoj utakmici!!i drago mi je da smo mi medju prvima na putu repke Kosova koji tek pocinje!!zelim im naravno srecu protiv vatrenih!!Danas mi nije zao ako primimo gol!!!ali samo jedan!!!!!samo da nam hulimuligani ne pokvare opet festu!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije