Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U NOVE POBJEDE

Lovro Majer pokušat će Dinamu donijeti čudo, a onda odlazi u Rennes!

21.08.2021.
u 07:00

Majer je za Dinamo dosad zaigrao 98 puta i zabio 19 golova. Stigao je prije tri godine iz Lokomotive za dva i pol milijuna eura, a ranije je igrao za Dubravu i Trnje u Zagrebu.

Ono što je Večernji list još prije osam dana prvi napisao je dobilo i službenu potvrdu – Lovro Majer odlazi u francuski Rennes. Transfer je potvrdio i trener Dinama Damir Krznar, kojem će plavokosi nogometni fantazist biti na raspolaganju još za uzvratnu utakmicu protiv Sheriffa, a onda će put Francuske.

I to za odštetu od 12 milijuna eura, plus mogućih tri milijuna eura bonusa za Dinamo. No već i s 12 milijuna eura Majerov transfer bit će deveti najveći u povijesti Dinama, a pogotovo je vrijedan u ovo doba pandemije, kada klubovi puno rjeđe odlučuju trošiti ozbiljniji novac za pojačanja. Majerov transfer bit će osmi najveći ovoga ljeta u Francuskoj ligi, to najbolje potvrđuje za Dinamo odlična svota koju je Rennes platio.

17.08.2021., Sheriff Stadion, Tiraspol, Moldavija - Play off UEFA Liga prvaka: FC Sheriff Tiraspol - GNK Dinamo Zagreb. Lovro Majer. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Majer je za Dinamo dosad zaigrao 98 puta i zabio 19 golova. Stigao je prije tri godine iz Lokomotive za dva i pol milijuna eura, a ranije je igrao za Dubravu i Trnje u Zagrebu.

Trener Damir Krznar najavio je da će Majera na poziciji ofenzivnog veznog, popularnog “fantazista” zamijeniti Luka Ivanušec. Na poziciju desnog krila, koju je pak on igrao, vjerojatno će Lirim Kastrati. Vidjet ćemo hoće li prijelazni rok za dinamo ostati samo na prodaji Majera. Naravno, puno toga ovisi i hoće li plavi izvesti čudo protiv Sheriffa i plasirati se u Ligu prvaka, koja bi maksimirskom klubu donijela čak 23 milijuna eura. A onda nove prodaje ne bi bile potrebne.

>>> Dinamo će se pomučiti kako bi obranio titulu prvaka

Komentara 3

RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
13:28 21.08.2021.

Za dvije god u PSG , u njegovim god Modric nije bio toliko dobar , ako nastavi napredovat , imamo novog reprezentativca , a da nije Olmo igrao njegovu poziciju i da ga ozljeda nije zaustavila , vec sad bi bio top klasa , Ivanusec nagodinu ce biti najveci izlazni transfer Dinama

DA
Darlboro
22:01 21.08.2021.

Donijet će 12 mil eurića i to je to... Nema čuda svaki dan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije