Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči Bayerna

Loše vijesti za Juventus: Mandžukić obnovio ozljedu, otpali Dybala i Marchisio

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
15.03.2016.
u 09:28

Juve neće riskirati još veću ozljedu pa će Mandžo vjerojatno biti na klupi za pričuve.

Izgleda kako težak korak kojim je Mario Mandžukić u petak napuštao igralište tijekom susreta sa Sassuolom ipak nije bio baš bezazlen te nije bila riječ o iscrpljenosti, kako je tvrdio trener Juventusa Massimiliano Allegri.

Naime, talijanska Gazzetta piše da je hrvatski napadač obnovio ozljedu prepona i neće biti u početnom sastavu za uzvrat osmine finala Lige prvaka s Bayernom. Dodaje se i kako bi borbeni Mandžukić protiv Bavaraca igrao i s jednom nogom, ali da Juve neće riskirati još veću ozljedu pa će vjerojatno biti na klupi za pričuve.

No, budući da je Mandžo trenirao s prvom momčadi, a video s treninga objavljen je na Twitteru, moguće je da će Allegri ipak uvrstiti hrvatskog napadača u sastav.

Posebice zbog toga što Juve ima mnogo teškoća s ozljedama.

- Paulo Dybala i Claudio Marhisio neće biti na raspolaganju za utakmicu s Bayernom. Argentinac ima problema s mišićem na lijevoj nozi. Marchisio je pak tijekom jučerašnjeg treninga osjetio probleme u lijevom listu i njegov oporavak trebao bi trajati 20 dana - priopćio je torinski klub.

A u momčad se, unatoč nekim najavama, ipak neće vratiti niti Giorgio Chiellini jer još nije niti trenirao s momčadi. 

Prvi susret Juventusa i Bayerna u Torinu završio je rezultatom 2:2.

>>Lahm: Guardiola nas je upozorio na Mandžukića, htjet će se dokazati protiv Bayerna

Komentara 2

Avatar AlenkaBratušek
AlenkaBratušek
10:50 15.03.2016.

Dobra vijest za Juventus je ta da kod Bayerna ne igra Janez Krampl!

BL
blackoutlord
18:10 15.03.2016.

E moji novinariiii... Citaj kako pises pisi kako citas ha???? Pise se Claudio Marchisio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije