Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUŠTA BERNABEU?

Marca otpisala Luku Modrića: U Realu smatraju da Hrvat igra posljednju sezonu. Čekaju ga Saudijci

LaLiga - Cadiz v Real Madrid
Marcelo del Pozo/REUTERS
05.12.2023.
u 22:38

Brazilsko čudo od djeteta Endrick priključit će se kraljevima na ljeto iz Palmeirasa, a očekuje se i potpuni oporavak Arde Gulera što bi moglo značiti da neće biti mjesta za Modrića

Hrvatskom kapetanu Luki Modriću u ljeto 2024. godine istječe ugovor s madridskim Realom i mnogi smatraju kako je naš maestro odigrao svoje u kraljevskom klubu. Carlo Ancelotti potvrdio je kako Real neće dovoditi nova pojačanja u zimskom prijelaznom roku, ali to ne znači kako ne gledaju prema budućnosti i ljetu. 

GALERIJA Modrić će u velikom stilu demantirati skepktike na Euru

LaLiga - Cadiz v Real Madrid
1/14

Brazilsko čudo od djeteta Endrick priključit će se kraljevima na ljeto iz Palmeirasa, a očekuje se i potpuni oporavak Arde Gulera što bi moglo značiti da neće biti mjesta za Modrića. O tome je pisala i španjolska Marca koja smatra kako Luka odlazi u Saudijsku Arabiju. 

- U Real Madridu smatraju da Hrvat igra svoju posljednju sezonu u klubu, ali vjeruju u njegov nogomet, ali i hrabrost. Saudijska Arabija ga čeka - piše španjolski medij. 

VEZANI ČLANCI:

S druge strane, najčitaniji sportski list u Španjolskoj tvrdi kako će Kroos produžiti ugovor.

- Kroos će ponovno imati svoju ulogu, mnogi u klubu vjeruju da će odigrati još jednu sezonu u Realu. Štoviše, nastavi li igrati na ovoj razini, nitko ne sumnja u to, ali sve ovisi samo i isključivo o tome. S Ancelottijem na klupi, sve će biti lakše.

 

Komentara 4

DU
Deleted user
10:16 06.12.2023.

Ma kakvi Španjolski mediji, to naši rade već 10 godina ako ne i duže !

BE
Beyonder
08:05 06.12.2023.

Prvi dan ga otpisuju, drugi dan mu ljube dupe i klanja mu se cijeli svijet

KI
KikirikiMiki
01:53 06.12.2023.

Luka nije prodana duša, nejde on u pustinju igrat, to su samo nagađanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije