Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomoć UNICEF-u

Lionel Messi donirao 3,3 milijuna kuna za djecu

Lionel Messi
Foto: Reuters/PIXSELL
10.08.2015.
u 20:01

– Zadovoljstvo je biti s vama, makar i preko ovog videa, i surađivati s ljudima iz UNICEF-a

Jedan od najboljih nogometaša svijeta Lionel Messi još je jednom pokazao veliko srce. Sudjelovao je u humanitarnoj akciji UNICEF-a "Sunce za djecu" i donirao 4,5 milijuna argentinskih pesosa, što je nešto više od 3,3 milijuna kuna.

– Zadovoljstvo je biti s vama, makar i preko ovog videa, i surađivati s ljudima iz UNICEF-a, javio se poznati nogometaš koji je prije nekoliko dana na Facebooku svoje zaklade objavio i to kako su u kolumbijskom gradu Argelia otvorene tri mobilne klinike.

>>Argentinci tjeraju Messija iz 'repke', izbornik kaže: Ja se ne bih odazvao!

Komentara 3

SL
SlovenskiHrvat
21:31 10.08.2015.

Bravo!

BL
Blender
04:54 11.08.2015.

Kakva blamaza, pa zar ga nije sramota!!! Sve te milione nece moci potrositi da zivi jos 1500 godina i on da ovakvu sicu za UNICEF. Kao ona Ronaldo kupi svome kumu otok u Grckoj, tako da covijek ima!! Njemu treba a sirotinjo ti gladuj. Svijet se mijenja i uskoro nece biti mjesta za parazite koji napucavanjem lopte zaraduju toliko da ja osobno neznam sto da kazem svojoj djeci, dali ima jos nade za nas?? Ignorantnost je dosegla najveci stupanj!!!

PU
pulizg
21:06 10.08.2015.

vau, pa to mu je tjedna placa, kolko ja podijelim prosjacima sa svojim primanjima ovo je nula

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije