Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Bruised'

Lijepa glumica u kavezu s UFC borkinjom: 'Sve mi je kosti polomila'

Halle Berry
Foto: PA/Pixsell
1/6
23.04.2020.
u 17:56

Valentina je zvijer i nisam mogla tražiti bolju učiteljicu. Bila je sjajna na snimanju i odlična suparnica u borbi. Sve je odradila vrlo profesionalno - kaže Halle Berry

Poznata holivudska glumica Halle Berry (53) režirala je svoj prvi film pod nazivom 'Bruised' u kojoj ima i glavnu ulogu.

Bivša Bond djevojka glumi posrnulu MMA borkinju koja se želi pomiriti sa sinom nakon što je pobjegao od nje.

Halle Berry
1/8

Jedna od najljepših glumica Hollywooda nedavno je izjavila kako je tijekom snimanja dobila dobre batine od UFC prvakinje Valentine Ševčenko (32), a sve kako bi scene bile što realnije.

- Baš sam se slomila tijekom snimanja. Često se ozlijedim, jer sve pokušavam sama izvesti. Tako je bilo i ovom filmu u kojem se borim protiv UFC prvakinje Valentine Ševčenko. I znate što? Borba je morala izgledati realno pa smo se baš počele udarati. Primila sam stvarno jake udarce i stvarno me boljelo, imala sam osjećaj da mi lomi kosti - rekla je  Halle Berry i nastavila:

- Valentina je zvijer i nisam mogla tražiti bolju učiteljicu. Bila je sjajna na snimanju i odlična suparnica u borbi. Sve je odradila vrlo profesionalno.

Borba izgleda vrlo realno, a za snimanje je angažiran i pravi UFC sudac.

- U nekim trenucima sam osjećala da se zaista borim. Čak je i sudac tijekom snimanja nekoliko puta rekao da borba izgleda kao prava. Istina, sve je letjelo na sve strane, bilo je žestoko - kazala je Halle Berry.

Valentina Ševčenko (32) rodom je iz Kirgistana, a tijekom svoje profesionalne karijere ima 22 pobjede i tri poraza.

- Bilo je to nevjerojatno iskustvo. Halle je divna osoba i bilo je lako s njom raditi. Sve što je tražila od mene to sam učinila, baš sam se dobro uživjela u svoju ulogu. Jedva čekam premijeru filma - rekla je Valentina Ševčenko.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar KarenAR81
KarenAR81
20:06 23.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Avatar KarenAR81
KarenAR81
18:34 23.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Avatar SandraBJ91
SandraBJ91
18:29 23.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k︆­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije