Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ništa od Pojačanja

Labrin i Salata su zanimljivi, ali Dinamo odustaje od njih

Kornel Salata
Pixsell
17.08.2010.
u 10:33

Dva stopera bila su nadomak Dinamu, čileanski stoper Carlos Labrin i slovački reprezentativac Kornel Salata bili su navodno pred potpisivanjem ugovora s plavima.

No, u Maksimiru su svjesni da je dovođenje novih stranaca vrlo nepopularno, pa su klupski čelnici ipak odlučili povući ručnu kočnicu u tom poslu. K tome, sad je u klub stigao i novi trener, možda će Vahid Halilhodžić imati neke ideje i želje.

No, Dinamo je kadrovski dosta slab na stoperskoj poziciji, a još traži i napadača. Vidjet ćemo kakve su Halilhodžićeve želje.

Komentara 2

JO
jozinho
13:04 17.08.2010.

bogu hvala !

16
1612971......
18:06 17.08.2010.

bas cudno...ocito je vaha pogledao njihove treilere. ma imamo mi dobru momcad mozda jos da dovedemo slovaka ZABAVNIKA tak da cirkus bude kompletan :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije