Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrsar - dinamo 0:3

Krstanović šou u Vrsaru, Dinamov debitant s 33 godine!

Dinamo  (1)
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/14
25.09.2012.
u 16:25

Dinamo je u Vrsaru igrao šesnaestinu finala Kupa te očekivano lako kontrolirao susret i - pobijedio 3:0. Krstanović je zabio sva tri gola već nakon prvih pola sata igre.

Dinamo je na krilima raspoloženoga Ivana Krstanovića krenuo u obranu naslova pobjednika Kupa. Plavi su u Vrsaru, pred 1500 gledatelja, svladadali istoimenoga domaćina (županijskoga ligaša) 3:0, a Krstanović je pogađao mrežu u 12., 16. iz jedanaesterca i 29. minuti. Kao što je poznato, Ivan nikada nije promašio jedanaesterac, a s ova tri pogotka nametnuo se treneru za nadolazeći derbi s Hajdukom. Krstanović je, zna se, penicilin za Hajduk...

Čačića, međutim, treba zabrinuti da je Dinamo s Vrsarom u drugom poluvremenu odigrao samo 0:0.

Kapetan momčadi bio je Mateo Kovačić, a potom je vrpcu preuzeo Josip Pivarić, još jedan u nizu Dinamovih kapetana ove sezone, nakon Badelja, Sammira, Leke, Kelave i Matea. I po tome je Dinamo svjetska posebnost - šest kapetana u dva mjeseca!

Čačić: Lopta je čudno iskakala

- Dobili smo 3:0, vrlo brzo riješili pitanje pobjednika i naravno da sam zadovoljan. Došli smo ovdje proći dalje i to smo i napravili, a bilo je bitno i da se nitko ne ozlijedi obzirom da je teren bio takav kakav je bio. Osim toga, teren je i razlog što smo promašili toliko prilika budući da je lopta čudno oskakala i bilo je teško odigrati precizan taj zadnji pas. Također, treba priznati i da je domaći vratar imao nekoliko sjajnih intervencija - izjavio je Čačić, a prenose službene stranice kluba.

Strijelac hat-tricka Ivan Krstanović je dodao:

- Naravno da sam zadovoljan što sam zabio jer napadači "žive" od golova, no najvažnije je da smo dobili i prošli dalje. Iza mene je dugačka ozljeda i pauza tako da su mi utakmice i golovi jako vrijedni kako bih što prije došao u top formu.

Vrsar: Cotić - Legović, Pršurić, Šegon, Koraca - Drača, Macan, Živko, Čabraja - Žiković, Biondić

Dinamo: Mitrović - Vrsaljko, Tonel, Puljić, Pivarić - Calello, Kovačić - Carrasco, Alispahić, Rukavina - Krstanović

U drugom susretu šesnaestfinala Kupa slavila je Gorica kod kuće protiv Intera 3:0, a Lokomotiva je lako kod kuće pobijedila Segestu (4:2)..

 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar mohito
mohito
19:41 25.09.2012.

evo opet je rodjo peko dobil poluvrijeme - taj ni u vrsaru ne bi imal mjesto ni na klupi...decko je jednostavno nije za bilo kakav sport a pogotovo za nogomet i to se vidi iz svakog pokreta i poteza, nevjerojatna nekordinacija, dugo nevidjeni antitalent...

CH
CHMC92
20:22 25.09.2012.

Koja glupa anketa majko mila.

RA
rasimcanaj
17:09 25.09.2012.

Vec poduze vremena tvrdim da je Krtanovic najbolji napadac HNL ako se uzme u obzir minutaza. No niti Jurcic niti Cacic nisu mu dali minutazu u LP. Protiv Vrsara igra i Rukavina a gdje su njegovi pogodci ??????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije