Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ups!

Kritičari ga srušili nisu, ali zato je pao sam: Kovač nasmijao nezgodom

Foto: Reuters/Pixsell
1/3
23.12.2018.
u 09:04

Strateg Bayerna morat će tijekom zimske stanke poraditi na prihvaćanju lopte

Niko Kovač napokon je izašao vedar i opušten ispred kamera. Kako i ne bi kada je pohvatao konce i bavarsku momčad pretvorio u mašinu kakvu smo navikli gledati prethodnih godina.

Bayern je u prosincu nanizao četiri bundesligaške pobjede protiv Werdera (2:1 na gostovanju), Nürnberga (3:0 kod kuće), Hannovera (4:0 na gostovanju) i Eintrachta (0:3 na gostovanju), čime je izbio na drugo mjesto uz samo šest bodova zaostatka za dortmundskom Borussijom.

1/3

Jasno, time se vratio u utrku za naslov, a rivalima jasno poručio da ih namjerava pritisnuti do daske jednom kada zavši zimska stanka. Bayern se u akciju vraća 18. siječnja kada će gostovati kod Hoffenheima, a na Niki je da dotad malo poradi i na primanju lopte.

Naime, tijekom subotnjeg okršaja u Frankfurtu, raspao se nekadašnji hrvatski izbornik koliko je dug i širok, a njegovu su nezgodu zabilježile i kamere. Kovač se svemu u studiju ZDF-a dobro nasmijao, ali do smijeha nije bilo Rafinhi koji se ozbiljno zabrinuo i prvi priskočio u pomoć.

Osim u našoj galeriji, 'incident' možete pogledati i u videu na 3:15

Ključne riječi

Komentara 3

SO
sohnahoakasaa
13:36 23.12.2018.

'raspao' se koliko je dug i širok....' Kakvi ste vi nepismeni primitivci ..Kad bi bar bili samo nepismeni...

ŠT
ŠTOREKONEPOREKO
21:01 23.12.2018.

Kakav gospodin ovaj naš Niko,ma recpect

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije