Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slomio i bivši klub

Nezaustavljivi Kovač uvjerljivo slavio na teškom gostovanju

Foto: Reuters/Pixsell
1/5
22.12.2018.
u 20:25

Bayernu je trobod uz dva pogotka omogućio Franck Ribery

Niko Kovač po dobrom će pamtiti prosinac. Nakon što je opasno plesao na rubu otkaza, sve je preokrenuo unutar tridesetak dana. U subotu je na gostovanju s 3:0 svladao i bivši klub, petoplasirani Eintracht iz Frankfurta, i to zahvaljujući pogocima neuništivog Francka Riberyja.  

Francuz je najprije u 35. minuti pogodio iz trka s desetak metara nakon što ga je krasno poslužio Robert Lewandowski, a zatim je zaključio priču u 79. uz malu pomoć domaćih braniča.

Rafinha je stavio šlag na tortu u 89 nesvakidašnjim lobom.

Time je Bayern ostvario četvrtu uzastupnu pobjedu u prvenstvu, što znači da će 2018. godinu završiti na drugoj poziciji s još uvijek dostižnih šest bodova zaostatka za dortmundskom Borussijom.

Bayern je u prosincu nanizao pobjede protiv Werdera (2:1 na gostovanju), Nürnberga (3:0 kod kuće), Hannovera (4:0 na gostovanju) i sada Eintrachta uz sveukupnu gol razliku 12:1.

 

 

Komentara 17

Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
20:51 22.12.2018.

Baš mi je drago . Tjednima ste ga pljuvali sada ga dižete u nebesa

DU
Deleted user
20:38 22.12.2018.

Veselim se kao da je to moj osobni uspjeh. Niko samo naprijed!

DU
Deleted user
20:27 22.12.2018.

Cestitke Kovacu i Bayernu od srca! Puno srece u Novoj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije