Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Giovane Elber

Kovač mora biti oprezan, može biti problema krene li Bayernu slabije

Giovane Elber
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
03.08.2018.
u 19:13

Mislim da je Bayern napravio pravi potez što je dao Niki Kovaču posao trenera! - kazao je Elber

Münchenski Bayern nalazio se ovih dana na pripremama u SAD i igrao prijateljske utakmice u sklopu International Champions Cupa.

Nije se nešto pretjerano dobro proveo na američkom tlu, izgubio je od Juventusa (0:2) i Manchester Cityja (2:3. Legenda bavarskog kluba Giovane Elber istaknuo je kako je Bayern napravio sjajan posao dovođenjem Nike Kovača.

Giovane Elber
1/6

- Još uvijek ne znamo kako će se stvari razvijati, ali mislim da je Bayern napravio pravi potez što je dao Niki Kovaču posao trenera! On je mlad trener i može promijeniti puno stvari u klubu. Igrao je za Bayern, ja sam igrao s njim i njegovim bratom. Napravio je sjajan posao s hrvatskom reprezentacijom na SP-u 2014. u Brazilu (!?), napravio je nevjerojatan posao s Eintrachtom, osvojio kup pobijedivši baš Bayern u finalu prošle sezone. I mislim da će donijeti Bayernu dosta dobrih stvari - istaknuo je bivši brazilski nogometaš, piše Goal.

Svjestan je i Elber da Niku Kovača čeka težak posao. Navijači su nestrpljivi, Bayern pet godina nije podigao trofej Lige prvaka . I zato bivši napadač toga kluba smatra da će sjajan start biti ključ za Kovača iako postoji zamka u svemu tome jer hrvatski trener u pripremama nema na raspolaganju čitav niz odličnih igrača koji se odmaraju nakon Svjetskog prvenstva.

>> Pogledajte transfere hrvatskih nogometaša

- Mora raditi, ali i imati malo sreće jer ako krene dobro, s dobrim partijama na početku sezone, ići će sve dobro. Osvoji li bodove koje moraju osvojiti na početku, bit će sve dobro. Problem će biti ako krenu slabije. A to je problem koji ima Bayern , ali i ostali veliki klubovi nakon svakog svjetskog prvenstva jer igrači koji su sudjelovali na SP-u ne prođu pripreme pa uđeš u sezonu slabiji. Prilika je to drugim momčadima da otkinu bodove Bayernu. Zato Kovač mora paziti kako će otvoriti Bundesligu! - upozorava Elber.

Ali, prije toga Kovača čeka Superkup s bivšom momčadi Eintrachtom, 12. kolovoza. U toj utakmici trebao bi biti i napadač Robert Lewandowski kojega Bayern ne namjerava prodati iako je Poljak nezadovoljan.

- Nije to dobro. Kao i prošle sezone kad je njegov agent pričao da ide u Real Madrid , da ide ne znam ni ja kamo... To nije dobro. Igrač mora biti koncentriran na klub u kojem je - kaže Brazilac i zaključuje:

- Vidjeli smo prošle sezone, kad ga je klub trebao najviše, nije ga bilo nigdje. Ne znam je li mu u glavi bio taj odlazak iz Bayerna ili Svjetsko prvenstvo . Nadam se da će sad biti posvećen samo Bayernu, a te neke stvari sa strane neka prepusti agentu da rješava. Njemu problemi s Bayernom ne trebaju... - zaključio je Elber.

>> Pogledajte Lovrenovu urnebesnu ljetnu potragu za Vrsaljkom

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
19:37 03.08.2018.

Niko je Super Ambiciozan !!! Bit će Veliki Trener !!! Ali u Bayernu? Sumnjam !!! Uprava im je senilna stara i bezobrazna !!! Želim mu sve Naj Naj !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije