Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Referendum za EU

Kostelićima žao što neće glasovati, Vori bi zaokružio "za"

'21.01.2011., Malmo, Svedska - Svjetsko prvenstvo u rukometu, konferencija za novinare hrvatske rukometne reprezentacije u hotelu Radisson BLU. Igor Vori. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
Foto: 'Antonio Bronic/PIXSELL'
1/3
22.01.2012.
u 10:04

Kad bih glasovao, vjerojatno bih glasovao za ulazak u europsku zajednicu bez obzira na to što nisam baš temeljito proučio što nam to donosi, a što odnosi – rekao je kružni napadač hrvatske rukometne reprezentacije Igor Vori.

Među sportašima koji zbog nastupa neće danas moći izaći na referendum najbolji je hrvatski, ali i svjetski skijaš Ivica Kostelić. Na dan glasovanja "za" ili "protiv" ulaska u Europsku uniju Ivica će se nadati da će prvi ući u cilj u Kitzbühelu. O tome će razmišljati i njegov otac Ante Kostelić, koji nam priznaje da mu je žao što njegova listića u glasačkoj kutiji neće biti.

– Uvijek ispadne da ne mogu na izbore. Ta glasovanja su nekako uvijek u vrijeme kada smo mi u punom natjecateljskom pogonu pa ne mogu do Zagreba. To je društvena obveza i ja u tome volim sudjelovati. Nesudjelovati je glupo jer bi to značilo da ne želiš nikakvu vlast, da se ne možeš odlučiti. Najvažnije je da se ne pretvori u referendum-dum – našalio se Ante Kostelić.

Jednake probleme kao Kostelići imaju i rukometaši koji su na Europskom prvenstvu u Srbiji.

– S obzirom na to da na dan referenduma igramo prvu utakmicu drugoga kruga na Europskom prvenstvu, nećemo moći ići na glasovanje, koje je organizirano u Beogradu. Kako smo smješteni u Novom Sadu, morali bismo na put potrošiti barem dva sata. Kad bih glasovao, vjerojatno bih glasovao za ulazak u europsku zajednicu bez obzira na to što nisam baš temeljito proučio što nam to donosi, a što odnosi – rekao je kružni napadač hrvatske rukometne reprezentacije Igor Vori.

>>Kako bi ostali glasovali i tko će sve glasovati od naših sportaša koji su trenutačno na natjecanjima diljem Europe, pročitajte danas u tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Komentara 4

BO
boeing777
18:27 22.01.2012.

eto, svako i glasa u ovoj zemlji

Avatar Glina74
Glina74
14:04 22.01.2012.

Ne razumijem Voria glasovao bi ZA a nije proučio zašto samo jedmo več igra par godina u nHamburgu u EU i nezna kako je ovdije živijeti jeli bolje ili lošije meni se čini da poklapa ona poslovica Majka ima dvaima dva sina jedan je INŽINJER a onaj drugi RUKOMENTAŠ . hahahahahaha

OB
-obrisani-
14:43 22.01.2012.

grgo 3.... Suti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije