Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOLI WENGERA

Klopp: Da sam kao klinac vidio Barcu, igrao bih tenis

Juergen Klopp,Jose Mourinho
Foto: Reuters/PIXSELL
04.11.2013.
u 22:28

- Da sam kao klinac gledao ovu sadašnju Barcelonu kako svojom smirenom igrom pobjeđuje sa 5:0 ili 6:0, igrao bih tenis. Žao mi je, ali volim borben nogomet – kaže Klopp.

Borussijin trener Jürgen Klopp izrazio je poštovanje Arsenalovu menadžeru Arseneu Wengeru uoči uzvratne utakmice LP-a.

– Volim Wengera zato što se želi nadigravati. Arsenal je poput orkestra, ali to je tiha glazba. Ja volim heavy metal. Da sam kao klinac gledao ovu sadašnju Barcelonu kako svojom smirenom igrom pobjeđuje sa 5:0 ili 6:0, igrao bih tenis. Žao mi je, ali volim borben nogomet – kaže Klopp.

Ključne riječi

Komentara 1

MI
mirko0410
08:29 05.11.2013.

Šteta da je na klupi Bayerna Pep a ne Klopp, koji bi to bio nogomet. Lani je Bayern razmontiral tika-taku i šteta da nisu nastavili svojim putem nego Pep polako uvodi igru sa lažnom devetkom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije