Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rijeka rutinski

Kek: Zagreb zna igrati, moji igrači mislili su na utakmicu sa Sevillom

Rijeka - Zagreb
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
1/2
28.09.2014.
u 09:00

Andrej Kramarić zabio je dvaput u samo pet minuta i neutralizirao tika-taku momčadi Željka Kopića.

Nogometaši Rijeke uvjerljivo su pobijedili Zagreb (3:0) u utakmici koju je odlučila pojedinačna kvaliteta najboljih igrača riječke momčadi. Rijetko se koja momčad može pohvaliti da je na Kantridi ostvarila veći posjed lopte od Rijeke poput momčadi Zagreba u prvih dvadesetak minuta.

- Dobro smo stajali na terenu, a onda nas je presjekao prvi pogodak Rijeke. Nakon toga Rijeka je pokazala ono što je krasi, agresivnost i brzu transformaciju – rekao je Željko Kopić, trener Zagreba.

Momčad Zagreba prevela je igru kratkih, tehnički dotjeranih pasova kojima je dvadesetak minuta umješno loptu držala pretežito u zadnjoj liniji. Utakmica je na početku izgledala kao dosadnija verzija tika-taka nogometa, a onda je došlo Kramarićevih pet minuta! U 22. minuti Sharbini je ubacio s poludistance, Livaković je poletio u prazno, a Kramarić u trku ispred vratara Zagreba glavom loptu skrenuo u mrežu - 1:0. U 27. minuti na kraju brze izmjene lopte Moises je zdesna ušao u kazneni prostor, precizno odigrao za Kramarića, koji je iz blizine mirno poentirao - 2:0.

- Odradili smo posao onako kako smo trebali, prekinuli smo negativan niz. Zagreb je pokazao da zna igrati, mislim da su neki moji igrači već počeli misliti na Sevillu, ali pobjeda nije dolazila u pitanje. Opet smo ostali bez važnog igrača, Moises sigurno neće moći igrati protiv Seville - rekao je Matjaž Kek.

Krstanović je u 47. minuti postigao pogodak na Sharbinijevu lucidnu asistenciju, a je Zagreb ponovo iznenadio! Ima u Medićevim igračima nešto "španerski" usađeno. U trenutku kada većina momčadi podlegne negativnom rezultatu, Zagreb je podignuo razinu igre i počeo organizirano držati Rijeku na svojoj polovici.

- Nismo htjeli nikoga mijenjati, to je najbolje što imamo – rekao je Kopić.

>>Rijeka potopila Zagreb i približila se Dinamu na 2 boda

>>'Previše smo pametovali, ali moramo paziti jer vrag nikad ne spava!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije