Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovor

Karađole: Nije istina da licitiramo sa Zecom

'sport......zagreb.....12.09.2009.  stadion maksimir - t com hrvatska nogometna liga, nogometna utakmica - nk lokomotiva - nk sibenik / ivan kelava, ermin zec photo: Marko Lukunic / VLM'
'Marko Lukunic/ VLM'
22.12.2009.
u 16:30

U šibenskom prvoligašu nisu željeli mnogo komentirati tvrdnje napadača Ermina Zeca, da je svaki od klupskih čelnika istaknuo različitu cijenu za njegovu kupnju.

– Nitko u klubu nije odredio nikakvu cijenu, jednostavno smo spremni razmotriti sve ponude te nakon toga odlučiti – kaže Šibenikov direktor Marko Karađole.

Mnogi su klubovi spominjani kao mogući Zecovi novi poslodavci, njemački ligaši Werder, Schalke, Borussia (D), premijerligaš Portsmouth...

– Zainteresiranih ima, njihove ponude i prihvaćanje jedne od njih očekujemo nakon Nove godine – kaže Karađole.

U interesu Šibenika je da Zec ode, a na račun kluba stigne lijep iznos novca.

– Nama je do prodaje stalo i više nego njemu, novac od tog transfera značio bi nam financijsku stabilnost – kazao je Karađole.

Navodno se zarada koju Šibenik očekuje od prodaje Zeca kreće između tri i pet milijuna eura. Ovaj viši iznos tražila je i menadžerska agencija koja je Zeca zastupala na njemačkom tržištu prošlog ljeta, no prodati ga tada nije uspjela.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
17:28 22.12.2009.

Nije istina da licitiraju nego onako suptilno iznuđuju od njega što više novca..Onako pošteno po Hrvatski se obmanjuje Bosanski dečko..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije