Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Statistika

Kapetan otkrio koliko je Dinamo u stvari bio bolji od mađarskog prvaka

Ferencvaros - Dinamo
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/5
13.08.2019.
u 23:18

Držimo moral visoko, svjesni smo snage i idemo istim ritmom dalje. Jedna utakmica te ne diže u visine niti spušta na zemlju - kaže Petković

Dinamo je uvjerljivo izborio doigravanje za Ligu prvaka pobijedivši u uzvratu Ferencvaros s 4:0. Prvi pogodak za Bjeličinu momčad u 16. minuti zabio je kapetan Arijan Ademi.

- Znali smo da nas čeka teška utakmica. Rezultatski je na kraju ispalo ovako. Realno, mislim da smo zasluženo prošli, 52 udarca, 25 u okvir u dvije utakmice. Što više reći od toga? Moram se zahvaliti Olmu što me pronašao dobrom loptom - rekao je Ademi.

Ferencvaros - Dinamo
1/13

Među strijelce se upisao i Bruno Petković koji je pred kraj susreta promašio jedanaesterac.

- Krivo mi je što sam promašio penal. Ostvarili smo velik uspjeh, upisali pobjedu i idemo dalje. U medijima se negativno pisalo poslije prve utakmice, što je bilo nepotrebno. Sad smo odigrali mušku utakmicu, pritisli smo ih malo više, stvorili jako puno prilika i zasluženo prošli - rekao je Petković i dodao:

- Iz sebe smo izvukli dozu inata i ponosa, to je presudilo. Sada slijedi utakmica s Interom i samo o tome razmišljamo. Držimo moral visoko, svjesni smo snage i idemo istim ritmom dalje. Jedna utakmica te ne diže u visine niti spušta na zemlju.

Sjajnu rolu u Budimpešti odigrao je Nikola Moro.

- Pokazali smo da smo bili pravi, a možemo biti još i jači.  Ulazak u Ligu prvaka nam je najveća motivacija. Svi sanjamo dobre rezultate Ligi prvaka - rekao je Moro.

Komentara 1

Učitelj
11:40 14.08.2019.

Petković je pogodio penalom u visini svog ega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije