Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE

Evo što mađarski mediji pišu nakon što je Dinamo demolirao njihovog prvaka

Ferencvaros - Dinamo
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/8
13.08.2019.
u 22:36

"Poraz od 0:4 je razočaravajući jer Ferencvaros nije mogao parirati hrvatskom prvaku. S druge strane, Dinamo je bolja momčad. Možda "samo" za Danija Olma, ali s obzirom na dvije utakmice, to je bilo sasvim dovoljno", piše Magyar Nemzet.

Dinamo je sjajnom partijom na Groupama Areni svladao Ferencvaros s 4:0 i prošao u posljednje kolo kvalifikacija za Ligu prvaka. Evo kako su mađarski mediji opisali utakmicu.

"Poraz od 0:4 je razočaravajući jer Ferencvaros nije mogao parirati hrvatskom prvaku. S druge strane, Dinamo je bolja momčad. Možda "samo" za Danija Olma, ali s obzirom na dvije utakmice, to je bilo sasvim dovoljno", piše Magyar Nemzet.

A Nemzeti Sport piše o sjajnoj atmosferi na Groupama Areni te dodaje da je na utakmici jedino navijanje bilo na razini.

"U posljednjim minutama prvog poluvremena Dinamo uopće nije izgledao nepobjedivo i počeli smo se nadati. No, onda je krenuo nastavak i sve je bilo gotovo. U velikoj većini utakmice Dinamo je bio bolja i brža momčad tako da gledatelji nisu ništa zamjerili igračima Ferencvarosa", navodi se u tekstu.

Dinamo je održao nogometnu lekciju, piše Nepszava i dodaje:

"Europski put za Ferencvaros još nije gotov jer će se protiv Makabija iz Tel Aviva ili litavske Suduve boriti za ulazak u skupinu Europske lige."

Ključne riječi

Komentara 46

KU
Kuruza
22:54 13.08.2019.

Svaka čast Dinamo. Najjači i neprikosnoven hrvatski klub!

VH
volim.hrvatsku
00:29 14.08.2019.

Cestitke Dinamu od Hajdukovca Sretno Dinamo !!!!

Avatar doog_kool
doog_kool
23:12 13.08.2019.

Dinamo je svemirski brod za sve klubove susjednih nam drzava (kopnenih) pa tako i za madjarske klubove....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije