Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLUPSKA ODLUKA

Kakva nepravda: Evo zašto Juventus nije dao veliko priznanje Mandžukiću

Mario Mandžukić
Foto: Antonio Balasco/IPA/PIXSELL
1/8
21.10.2018.
u 16:07

Leonardo Bonucci je jučer na centar istrčao s kapetanskom trakom oko ruke. Iako je bilo "nacrtano" da će ona pripasti Mariju Mandžukiću prema nekom nepisanom redoslijedu budući da nije bilo Chiellinija, Barzaglija i Khedire

Juventus je po prvi put ove sezone kiksao. Nakon deset uzastopnih pobjeda, došao je red i na prvi remi. Crno-bijeli su odigrali 1:1 s Genoom, rezultat kojim nitko nije bio previše sretan jer su to momčadi s kojima se momčad Massimiliana Allegrija u pravilu bez problema obračuna.

No, jedan je igrač ipak imao razloga za osmijeh - sin razmetni Leonardo Bonucci. On je jučer na centar istrčao s kapetanskom trakom oko ruke! Iako je bilo "nacrtano" da će ona pripasti Mariju Mandžukiću prema nekom nepisanom redoslijedu budući da nije bilo Chiellinija, Barzaglija i Khedire, piše Goal.

Bilo je to u svakom slučaju iznenađenje i nije se  dogodilo od svibnja 2017. i utakmice s Torinom.

Jer, Bonucci je u ljeto prošle godine otišao u Milan, rastao se s Juventusom u ne baš dobrim okolnostima, a na San Siru je također nosio traku. Navijači su rogoborili i protiv njegovog povratka, a kako neće protiv toga da dobije takvu čast i nosi traku.

No, mišljenje tribina ne dijele oni koji su važniji. Oko Bonuccija kao kapetana složili su se svi - trener Allegri, cijela svlačionica te direktori koji su stalno s momčadi, Paratici i Nedved.

Bio je to u jednu ruku i signal Juventusa svima, pogotovo navijačima: Mi smo mu oprostili sve i sad je ponovo jedan od senatora u svlačionici.

>> Pogledajte suradnju Mandžukića i Ronalda

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar southman
southman
16:47 21.10.2018.

Treba godina i godina da se zasluži traka u velikim klubocima ! Nije je imao niti Ronaldo u Madridu nakon 9 godina igranja !

KO
kordunmoj75
13:19 22.10.2018.

Pa nas je Modric najbolji igrac na svjetu,i kapiten Hr-repke,te igra 7 godina za Real,pa ni je kapiten Reala,nista cudno ni u Juventusu,za Mandzukica.

DU
Deleted user
16:30 21.10.2018.

Je, je, svaki dan je nepravda prema Modricu ili Mandzukicu. Za sve one koji su rekli da je Modric novi Kralj Madrida, neka pogledaju kako Real igra od kada nema Ronalda. A Juventus i Mandzo nikad bolji od kad je Ronaldo dosao. Modricu svaka cast za proslu sezonu i SP, ali nije to ista klasa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije