Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čačićev motivator

Josip Šimunić na trenerskoj je akademiji dobio jedinicu iz psihologije!

Trening Hrvatska
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
03.11.2015.
u 15:19

Nedavno je HNS na svojim stranicama objavio rezultata koji su postigli kandidati trenerske akademije HNS-a i ispalo je da je Šimunić loš učenik.

Kad je Ante Čačić postavio Josipa Šimunića za pomoćnika u reprezentaciji, mišljenja javnosti bila su podijeljena. Dio je pozdravio tu odluku, dok je drugi dio negodovao zbog toga što je smatrao da Šimunić, koji je reprezentativnu karijeri prekinuo nakon žestoke kazne Fife, nije prava osoba za to.

- Šimunić je pogriješio i za to je kažnjen, ali ja sam sportaš i gledam ga samo s te strane. On je čestiti čovjek i uvjeren sam da može biti veza s igračima, da će biti dobar motivator, nahvalio ga je Čačić.

No, nedavno je HNS na svojim stranicama objavio rezultata koji su postigli kandidati trenerske akademije HNS-a i ispalo je da je Šimunić loš učenik. Posebno na dijelu koji se tiče psihologije.

Naime, bivši reprezentativac izašao je na svega tri ispita prije odustajanja, a donio je jedinicu iz psihologije. Da stvar bude gora, bio je jedini od 23 kandidata kojemu je to uspjelo. Iz Osnova metodike Joe ima vrlo dobar, dok je podbacio i iz Osnova teorije treninga, dobio je dvojku. Ta je ocjena također nedovoljna prema pravilniku HNS-ove akademije za dozvolu dobivanja licencije za viši stupanj polaganja.

>>Novi skandal: 'Hvala u ime cijele U-17 reprezentacije. Za dom spremni!'

Komentara 34

Avatar Titanov sin
Titanov sin
16:16 03.11.2015.

Joe je zakon, veliki igrač, još veći čovjek. Oni koji o njemu pišu su robovi propale ideologije. Bez imena , bez domovine, prodane duše koje ni đavao ne želi.

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
15:43 03.11.2015.

stotine naših bivših nogometaša polazilo je i još polazi nogometnu akademiju... samo su Šimunovićeve ocjene isplivala na javu (i to samo negativne)... i sad ti poštuj novinarsku struku! pljuc!

Avatar Cinco
Cinco
16:11 03.11.2015.

Joe je legenda i trenutno zaposlen. Prema tome nije na roditeljskoj i(ili) državnoj grbači i što se koga tiče kako polaže ispite. Sram Vas bilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije