Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC

Jones odgovorio Cormieru na izjavu “kako ga može pobijediti…”!

Daniel Cormier
Foto: Fight Site
16.04.2018.
u 11:28

Na odgovor Jonesa, koji očito prati MMA scenu neovisno o tome što u ovom trenutku nije dio nje, nije trebalo dugo čekati.

UFC prvaka u poluteškoj kategoriji Daniela Cormiera u srpnju čeka nastup na UFC-u 226 protiv Stipe Miočića. Jedan je to od najiščekivanijih dvoboja godine u MMA svijetu, ali i meč koji bi “DC-a” mogao učiniti besmrtnim. Naime, samo jednim slavljem u ovom super meču, Cormier bi mogao izbrisati oba poraza protiv Jona Jonesa i u mirovinu mirne duše otići kao jedan od najvećih UFC boraca u povijesti, piše Fight Site.

No, da Stipe nije jedina Cormierova meta, kao niti da ovaj sjajni hrvač još uvijek nije prebolio poraze od Jonesa, može se iščitati iz njegove nedavne izjave za MMAFighting, u kojoj je ustvrdio:

“I dalje vjerujem da mogu stići do pobjede protiv Jona Jonesa.”

Naravno, Jones je trenutačno izvan svega s obzirom da ga tek čeka saslušanje ispred USADA-e koje će mu odrediti borilačku budućnost. Pitanje je koliko dugo će biti suspendiran i kakve će sve posljedice morati pretrpjeti zbog pada na doping-testu nakon UFC-a 214. Neovisno o tome, neovisno što je treći meč protiv Jonesa prilično nestvaran u ovom trenutku, Cormier svejedno razmišlja o njemu.

Na odgovor Jonesa, koji očito prati MMA scenu neovisno o tome što u ovom trenutku nije dio nje, nije trebalo dugo čekati.

Bivši UFC prvak, a mnogi će reći i najbolji MMA borac svih vremena, je odgovorio DC-u preko službenog Twitter profila. Očekivano, Jones nema ništa protiv…

“Dođi po mene, frajeru…”, napisao je kratko bivši prvak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije