Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba u srpnju

Miočić dobiva tretman koji zaslužuje: 'Jedva čekam, za to sam se i prijavio'

Stipe Miočić i Daniel Cormier
Foto: Fightsite.hr
1/9
16.04.2018.
u 08:47

- On je nevjerojatan hrvač, sjajan atleta. Borio se sa svima i već je bio u teškoj kategoriji. Ovo nije lagana borba, nikada nije

Stipe Miočić napokon dobiva tretman koji zaslužuje i sve više uživa u danima slave. Najbolji prvak u povijesti teške kategorije UFC-a ima sve veću popularnost među navijačima koji jedva čekaju neku njegovu izjavu.

A u posljednje vrijeme dobivaju ih češće nego inače jer Stipe odrađuje sve više medijskih i marketinških obaveza.

Hrvatski borac osvrnuo se na borbu s Cormierom koja će se održati 7. srpnja ove godine.

Stipe Miočić i Daniel Cormier
1/18

- Ovo je borba, a ja se volim boriti. To je ono što radim, to je ono za što sam se prijavio. Borbe su zabavne. Bit će zabavno 7. srpnja. Imam nešto što on želi i neće to dobiti, poručio je Miočić.

Cormier je poznat kao vrhunski hrvač pa mnoge zanima može li mu Miočić odgovoriti i u tom segmentu.

- On je nevjerojatan hrvač, sjajan atleta. Borio se sa svima i već je bio u teškoj kategoriji. Ovo nije lagana borba, nikada nije. 7. srpnja će biti vatromet. Jedva čekam. 

Komentara 1

DU
Deleted user
08:50 16.04.2018.

Živuća legenda !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije