Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEĆE SE TUĆI

Počinje Ultimate Fighter, a Stipe Miočić ima novu ulogu

Stipe Miočić
Foto: Printscreen Youtube
13.04.2018.
u 22:25

Miočić i Cormier oni su koji ih vode kroz ovaj turnir, odnosno svaki u svom timu ima po četiri borca unutar svake kategorije

Još pet dana ostalo je do početka emitiranje 27. sezone Ultimate Fightera, u kojoj ulogu trenera imaju Stipe Miočić i Daniel Cormier. Pred nama je prva službena video najava.

U sezoni nastupa 16 boraca, a ono što im je zajedničko je da se niti jedan od njih još nije susreo s porazom u svojoj profesionalnoj karijeri. Na kraju sezone takvi će ostati samo dvojica, odnosno jedan u perolakoj te jedan u lakoj kategoriji. Miočić i Cormier oni su koji ih vode kroz ovaj turnir, odnosno svaki u svom timu ima po četiri borca unutar svake kategorije, piše Fightsite.

Ukoliko niste upoznati s formatom Ultimate Fightera, u pitanju je kombinacija reality i borilačkog showa. Borce se podjednako prati u kući gdje svi zajedno žive te tijekom treninga, koji su odvojeni po timovima, ali se održavaju u istoj dvorani te svaki tim ima svoju vlastitu svlačionicu. Na kraju svake epizode se održava po jedna borbe te je kroz epizodu fokus zapravo na sudionicima iste. Prvih osam borbi biti će održane međusobno između Stipinih i Cormierovih boraca, dok je kasnije moguće i da se sastanu borci iz istog tima, ukoliko njih ostane više u turniru nakon prve runde.

Ove sezone će vjerojatno izostati onoga što je često donosilo gledanost, a to su verbalni ili čak fizički sukobi između trenera. Uostalom, više o samom showu možete saznati na linku podijeljenom ispod uvodnog odlomka. A usput pogledajte video najavu za show čija se prva epizoda u Americi emitira u srijedu, 18. travnja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije