Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski kup

Jefthon potrgao dres: Nisam ja taj koji treba izići!

Jefthon
Željko Janković/PIXSELL
10.11.2010.
u 20:19

Nakon remija (1:1) Zagreba i Slavena Belupa u Kranjčevićevoj ulici u prvoj utakmici četvrtzavršnice Hrvatskog nogometnog kupa Koprivničanci imaju za čime žaliti.

To je teza koju je iznio i Mile Petković, trener Slavena Belupa.

– Većim smo dijelom kontrolirali utakmicu, pa i onda kad je Zagreb izjednačio rezultat. Možemo samo žaliti za propuštenim prilikama koje smo morali realizirati i za uzvratnu utakmicu imati povoljniji rezultat. Očito je da moramo popraviti realizaciju – kazao je Petković.

Slaven Belupo poveo je pogotkom Josipa Milardovića u 33. minuti. Stjepan Poljak sjajno je ubacio iz kornera na drugu vratnicu gdje je Milardović bio najviši u skoku.

Jasno je da je Hrvoje Višić, Zagrebov vratar, zajedno s postavljenom obranom morao bolje reagirati. No, baš je Višić do kraja susreta obranio najmanje tri čiste situacije spasivši tako Zagreb od poraza. Nadu pjesnicima vratio je Damir Šovšić u 87. minuti nakon što je glavom pogodio za 1:1 poslije ubačaja Besarta Abdurahimija. Svoj šou opet je imao i Brazilac Jefthon kada je zamijenjen u 81. minuti. Pri izlasku jasno je izrazio negodovanje, potrgao je bandažu na rukama i bacio je na teren, a u tunelu je čak potrgao i dres.

– Nisam ja taj koji treba izići. Trebao je zamijeniti nekoga drugoga, a ne mene. Nisam razgovarao s trenerom jer sam odmah otišao sa stadiona – ljutito je komentirao Jefthon.

Luka Pavlović kazao je:

– Nisam vidio da je potrgao dres i to ne mogu komentirati. No, njegovo negodovanje ne doživljavam kao lošu stvar. To znači da mu je stalo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije