Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I ON JE SHVATIO

Jedan od najuspješnijih Nijemaca priznao: Za ovo ti uvijek treba Hrvat

Euro 2020 - Germany arrive at Austrian training camp
Angelika Warmuth/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
30.05.2021.
u 10:34

Podsjetimo, lani je baš tadašnji Mullerov suigrač Ivan Perišić donio hrvatsku zastavu na podizanje trofeja Lige prvaka u dresu Bayerna, a ovaj uspješan niz Hrvata osvajača traje već devet godina

Hrvati su odlični u Ligi prvaka, a to je shvatio i jedan od najboljih nogometaša Bundeslige i njemačke nogometne reprezentacije, ofenzivni veznjak Bayerna Thomas Muller.

Njemački stoper i nogometaš Chelseaja Antonio Rudiger objavio je fotografiju s trofejem Lige prvaka i našim Mateom Kovačićem na Instagramu, a objavu je komentirao njegov kolega iz reprezentacije.

Ni Mullera nije mogla zaobići činjenica o uspjehu hrvatskih nogometaša u najelitnijem europskom nogometnom natjecanju, pa je tako napisao: "Perišiću bio si u pravu, čovjeku uvijek treba jedan Hrvat za osvojiti Ligu prvaka".

 

 

Podsjetimo, lani je baš tadašnji Mullerov suigrač Ivan Perišić donio hrvatsku zastavu na podizanje trofeja Lige prvaka u dresu Bayerna, a ovaj uspješan niz Hrvata osvajača traje već devet godina.

Komentara 8

Avatar B.Geserit
B.Geserit
12:06 30.05.2021.

Zanimljiv je to podatak... 9 u nizu... tako se stvara mit 😁 Bravo za naše!

GE
geler203
12:36 30.05.2021.

Odličan komentar.

ŽU
žule
14:45 30.05.2021.

Možda jesmo banana država ,ali se imamo sa čime pohvaliti svake godine i tako devet godina. Svaki put naša zastava ponosno oko struka . Ljudi nisu ginuli za HDZ i njihove afere nego da se domovina spominje sa ponosom ,a to upravo sportaši rade. Neka pati koga smeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije