Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVLJENE MOMČADI

Jedan Hrvat manje u Ligi prvaka i to odlukom našeg trenera!

Ivan Leko
Foto: Facebook screenshot
04.09.2018.
u 23:23

Krovinović je jedan od devetnaestorice hrvatskih nogometaša koji su na popisu klubova u ovogodišnjem izdanju Lige prvaka.

Hrvatski vezni nogometaš Filip Krovinović, koji je prije sedam mjeseci ozlijedio koljeno desne noge, u posljednjoj je fazi oporavka pa ga je Benfica u utorak prijavila za nastupe u Ligi prvaka.

- Dobro se oporavljam, sve ide u skladu s planom - rekao je 23-godišnji Krovinović za klupsku televiziju BTV.

Krovinoviću su 20. siječnja popucali križni ligamenti desnog koljena, pred kraj utakmice Benfice i Chavesa, a u veljači je u Madridu prošao operacijski zahvat.

Benfica će u Ligi prvaka igrati u skupini atenskim AEK-om, Ajaxom i Bayernom. Prvu utakmicu igra za dva tjedna na svom stadionu Luz u Lisabonu protiv njemačkog prvaka.

Krovinović je prije godinu dana došao iz Rio Avea te se bio učvrstio u udarnoj postavi Benfice kada se ozlijedio. Zasada još uvijek nije poznato kada bi se Krovinović mogao vratiti na teren i ponovno zaigrati za Benficu.

Krovinović je jedan od devetnaestorice hrvatskih nogometaša koji su na popisu klubova u ovogodišnjem izdanju Lige prvaka. Naime, belgijski prvak Club Brugge nije prijavio Ivana Tomečaka pa je na popisu jedan manje od najavljenih 20 hrvatskih igrača, uz dvojicu trenera, Niku Kovača na klupi Bayerna i Ivana Leku na klupi Club Bruggea.

Komentara 4

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
23:45 04.09.2018.

Sramotno i za to bi dotični trener trebao odgovarati !!!

HU
HugoMrgud
06:35 05.09.2018.

I tko će mu igrati desnog beka

ZA
zarkotih
13:16 05.09.2018.

hugo mrgud možda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije