Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENE

Poznato kada bi se VAR mogao uvesti u Ligi prvaka

VAR
Foto: Reuters/Pixsell
01.09.2018.
u 14:56

VAR bi se u Europskoj ligi trebao početi koristiti tek od sezone 2020/21.

Predsjednik Europskog nogometnog saveza (UEFA) Aleksander Čeferin izjavio je kako se uvođenje video tehnologije (VAR) u Ligu prvaka planira od sljedeće sezone iako još nije isključena mogućnost njezinog korištenja u završnici ove sezone. 

- Ideja je da se VAR počne koristiti od prve utakmice sljedeće sezone, europskog Superkupa u Istanbulu - izjavio je Čeferin.

Utakmica Superkupa u kojemu će se sastati pobjednik Lige prvaka i osvajač Europske lige odigrat će se 14. kolovoza 2019., a VAR bi se potom trebao koristiti i u utakmicama posljednjeg pretkola Lige prvaka.

Upitan za mogućnost korištenja VAR-a u finalu ovosezonske Lige prvaka koji će se igrati 1. lipnja 2019. u Madridu Čeferin je rekao:

- Neću isključiti tu mogućnost, ali mislim da se to neće dogoditi. Prvo moramo izabrati pružatelja usluge za VAR.

VAR bi se u Europskoj ligi trebao početi koristiti tek od sezone 2020/21.

>> Pogledajte i poštanske markice posvećene vatrenima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije