Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najstroža kazna

Je li bio penal ili nije? Gledateljima još uvijek nije jasno što je sudac vidio

Nogomet
Foto: Screenshot/YouTube
14.05.2018.
u 09:37

Sudac koji je poznat po nevjerojatnim pogreškama ponovno je ''zablistao'' i to u 79. minuti dvoboja kada je pokazao na bijelu točku u korist domaće momčadi

Sudac Srđan Obradović bio je prvo ime susreta u srbijanskoj Ligi za prvaka. Dvoboj Spartak – Radnički odlučivao je o plasmanu u Europsku ligu, a Obradović je uskočio za glavnog suca umjesto Milorada Mažića koji će uskoro dijeliti pravdu u finalu Lige prvaka između madridskog Reala i Liverpoola.

Susret se igrao u Subotici gdje je Spartak pobijedio Radnički s 2:0. Sudac koji je poznat po nevjerojatnim pogreškama ponovno je ''zablistao'' i to u 79. minuti dvoboja kada je pokazao na bijelu točku u korist domaće momčadi.

Naime, lopta je u kaznenom prostoru prošla kroz noge igraču Radničkog, a sudac je pokazao na jedanaesterac, drugi na utakmici. Nikome nije bilo jasno što je Obradović vidio, ali je bez razmišljanja dosudio najstrožu kaznu. Nikolić je oba puta bio precizan s bijele točke.

Sudac iz Jagodine već je bio na meti kritika kada je priznao gol Crvenoj zvezdi protiv Partizana nakon što je lopta prošla gol-aut liniju.

Komentara 3

ST
stimo
10:23 14.05.2018.

mogli ste objavit iz spita ponisteni gol osjeku bilo bi zanimvljivije

ST
stefj
10:46 14.05.2018.

Eh, ovakav penal ne sude niti za Hajduk... No poništeni gol Osijeka bilo bi definitivno interesantnije pogledati...

DU
Deleted user
10:20 14.05.2018.

Jebala vas istočna divljina i njihova liga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije