Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TROFEJ MLADOSTI

Jasna Šekarić u 50. godini lovi u Riju svoju 21. medalju

Trofej Mladosti
Luka Stanzl/PIXSELL
08.12.2015.
u 00:30

'Drago mi je što sam ispunila normu za nastup na svojim osmim Igrama. Prvi sam put nastupila u Seulu 1988. godine.'

Ovogodišnji 39. Trofej Mladosti u gađanju zračnim oružjem okupio je ni manje ni više nego 16 strijelaca koji već imaju normu za nastup na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru. I svi ti strijelci uglavnom su bili u finalu Trofeja Mladosti. Izuzetak su Srpkinja Jasna Šekarić i Slovenka Petra Dobravec koje su u gađanju zračnim pištoljem osvojile 17., odnosno 31. mjesto.

– Drago mi je što sam ispunila normu za nastup na svojim osmim Igrama. Prvi sam put nastupila u Seulu 1988. godine. Neću reći da će mi Rio biti i posljednji nastup na Igrama, ali voljela bih se oprostiti šestom olimpijskom medaljom – rekla je Jasna koja će 17. prosinca napunili 50 godina.

U karijeri je na europskim i svjetskim prvenstvima te na olimpijskim igrama do sada osvojila ukupno 20 medalja, od čega devet zlatnih.

Što se tiče hrvatskih strijelaca, putnika za Rio, mlada Valentina Guštin osvojila je prvo mjesto i uz Snježanu Pejčić bit će naš jak adut na Igrama u Brazilu. Nije loš bio ni Petar Gorša koji je bio treći i kojem će Rio biti četvrti nastup na Igrama.

>> Šekarić u 46. godini osvojila desetu zlatnu medalju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije